Skip to Main Content »

Geavanceerd zoeken

  • Google plus
  • Facebook logo
  • Twitter logo
  • Youtube logo
Shop Navigation:
 

Koop je tussen 16 oktober 2017 en 31 januari 2018 een actiemodel Inventum elektrisch deken, dan krijg je een dagje wellness t.w.v. €33,50 cadeau. Geldig bij aankoop van de Inventum HN135, HN136i, HN236i, HN1300V, HN1312V, HN197V, HL197V, HNL4112Z of HNL4212Z

Lees verder

Labels:

Op zoek naar eenvoudige en efficiënte wasverzorging? Profiteer dan nu van de Siemens cashback-actie! Koop tussen 16 oktober 2017 en 14 januari 2018 een van de deelnemende modellen en ontvang tot wel € 100,- retour van Siemens. sensoFresh: je kleding in een handomdraai opgefrist en draagbaa. Dankzij het sensoFresh programma ruikt je kleding binnen 30 tot 45 minuten weer lekker fris.

Lees verder

U overweegt een nieuwe keuken of u wilt uw huidige keuken aanpassen, maar waar begint u? Bij de apparatuur, want die vormt immers de basis van elke keuken. In inspiratiehuis 20|20 vindt u een zeer uitgebreide collectie van Bosch & Siemens op het gebied van keukenapparatuur. Hier ontdekt u alle innovaties op het gebied van koken en foodtrends.

Lees verder

AEG heeft een revolutionaire nieuwe aanpak ontwikkeld om uw favoriete kledingstukken te beschermen. AEG heeft klantenkennis en wetenschap op een innovatieve manier aan elkaar weten te koppelen en transformeert wassen zo tot een ervaring die verder gaat dan alleen schoonmaken. Eindelijk kunt u erop vertrouwen dat zelfs uw kwetsbare kledingstukken met de grootste zorg worden behandeld. AEG draagt zorg voor uw meest delicate kledingstukken, met een technologie die vezels, kleuren en texturen echt beschermt.

Lees verder

Labels:

Voor deze reviews testen we de Dyson V6 Total Clean, het topmodel uit de 2016-serie snoerloze stofzuigers van Dyson. Tijdens het uitpakken krijg je direct het gevoel dat je kwaliteit in handen hebt. De stang is in een mooie hippe rode kleur gespoten en de borstels voelen degelijk en zwaar aan. Misschien wel te zwaar, maar daarover later meer. De onderdelen klikken stevig in elkaar vast. Ondanks dat de V6 op de foto's nogal een "plastic-uitstraling" heeft, is hij in het echt erg mooi afgewerkt en je krijgt het idee dat hij wel een stootje kan hebben. Een prima eerste indruk dus.

Lees verder

Labels:

Samsung addwash

22 apr. 2016 16:21:20

Vergeet jij ook wel eens een T-shirt bij de was te doen ? Uit Nederlands onderzoek blijkt dat 80% van de mensen die thuis de was doet, wel eens iets vergeet in de was te doen.Vanaf nu is vergeten wasgoed geen probleem meer dankzij Samsung's AddWash! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Dit betekent dat er niet opnieuw een was gestart hoeft te worden als er wasgoed vergeten is toe te voegen.

Lees verder

HDR (High Dynamic Range)

22 apr. 2016 13:36:56

HDR is een van de nieuwste en veelbelovende verbetering van de beeldkwaliteit. HDR staat garant voor veel helderdere en contrastrijkere beelden. HDR staat voor High Dynamic Range, of hoog dynamisch bereik in goed Nederlands. HDR-beelden moeten meer details tonen in lichte en donkere delen van een beeld, zonder het beeld in zijn geheel donkerder of helderder te maken. Deze technologie is al enige jaren gemeengoed in de wereld van de fotografie (al werkt het daar anders), maar komt nu ook naar de huiskamer.

Lees verder

Labels:

Ontdek Electrolux stofzuigers

16 feb. 2016 14:38:53

Houdt u van honden of bent u eerder een kattenliefhebber? Studeert u nog of heeft u al een carrière? Woont u in een appartement of in een huis? Heeft u tapijt, parket of heel veel kamers......Electrolux denkt aan u wanneer we onze stofzuigers ontwikkelen. En na meer dan 100 jaar van innovaties kan Electrolux u een volledig assortiment aanbieden. Met meer dan 40 verbeteringen is onze 'beste-uit-de-test' winnende stofzuiger nu zelfs nog beter. Want als u onze topstofzuiger kiest, beloven wij van Electrolux u het allerbeste.

Lees verder

Dyson DC62 / V6. Tweemaal zoveel zuigkracht als andere snoerloze steelstofzuigers. Sommige andere fabrikanten van snoerloze stofzuigers doen concessies aan gewicht of zuigkracht omdat ze moeten kiezen tussen een zware motor of een zwakke motor. Snoerloze stofzuigers van Dyson zijn anders. Dankzij de digitale motor V6 zijn ze klein, licht en krachtig. Met de gepatenteerde Dyson cycloontechnologie wordt ook fijn stof verwijderd. Dyson snoerloze stofzuigers gaan direct uit als u de knop loslaat.

Lees verder

Handmatig bepalen hoeveel wasmiddel je nodig hebt, is eigenlijk helemaal niet te doen. Het blijft elke keer weer gissen. Over hoeveel kilo’s in de machine zitten, over hoe vies de was is en wat nou wel en niet bij elkaar kan. Dit verklaart ook waarom 90% van de consumenten teveel wasmiddel gebruikt. Deze overdosering leidt echter tot vervelende gevolgen: vetluis in de trommel, vieze geurtjes en overmatig watergebruik. Maar nog vervelender is een slecht wasresultaat zoals zwarte vlekken en een grauwe sluier op het wasgoed.

Lees verder

Handwas of machinewas? Dankzij 6 Motion hoeft u over die vraag niet meer na te denken. U wilt dat uw was echt schoon wordt, met ook nog eens de beste verzorging. LG introduceert 6 Motion, een unieke manier van wassen die bestaat uit zes verschillende wasbewegingen. Ieder wasprogramma gebruikt een verschillende combinatie van deze bewegingen, waarmee het optimale resultaat wordt behaald.Kortom, als op een wasmachine LG staat, kunt u rekenen op de drie waarden van LG: innovatief, betrouwbaar en krachtig.

Lees verder

Sneller wassen, zuiniger dan een volledig programma, maar met hetzelfde schoonresultaat? LG maakt dit mogelijk met TurboWash! Met TurboWash wast u een maximaal half beladen trommel in slechts 59 minuten perfect schoon, met de beste verzorging van uw kleding en een lager energie- en waterverbruik. Ideaal voor een snelle wasbeurt of kleine belading, nog idealer voor uw portemonnee! Kortom, als op een wasmachine LG staat, kunt u rekenen op de drie waarden van LG: innovatief, betrouwbaar en krachtig.

Lees verder

Maak eenvoudig verbinding met smartapparaten en de cloud via deze compacte All-in-One met Wi-Fi. Snel printen, kopiëren en scannen met hoge kwaliteit dankzij dubbelzijdig printen en optionele XL-inktcartridges.  - Maak en print prachtige foto's zonder witrand. - Printen vanaf en scannen naar je smartphone of tablet. - Gemakkelijk verbinding maken met cloudopslag via PIXMA Cloud Link. - Print meer pagina's voor je geld met XL-inktcartridges. - Geniet bij het maken van persoonlijke wenskaarten.

Lees verder

Labels:

Design uit onverwachte hoek: de revolutionaire iSensoric-wasmachine en droger van Siemens hebben een uitzonderlijk ontwerp en een ultramoderne gebruikersinterface. Nooit eerder kon een wasmachine of droger volledig bediend worden met een simpele aanraking van het multiTouch led-display. Het meest indrukwekkende kenmerk van de nieuwe design-lijn is het zwarte paneel dat op een hoek van 25 C° gemonteerd is voor verbeterde leesbaarheid en ergonomie.

Lees verder

Als het om uw was gaat, vinden we alleen het beste goed genoeg. Van een wasmachine verwachten we niet alleen schoon wasgoed. We willen optimaal gebruiksgemak, een perfect resultaat én het laagste energie- en waterverbruik. Bosch wasmachines bieden dat. Ze komen niet voor niets zo vaak als Beste uit de Test! Koopt u nu een Bosch wasmachine met automatisch doseersysteem i-DOS, Serie 8 of Serie 6, dan ontvangt u tot 70 euro retour.

Lees verder

Alleen een Miele wast als een Miele. Perfect schone was, zeer behoedzame wasbehandeling en een laag energieverbruik. Dat wordt wederom bewezen met de Classic-wasautomaten van Miele. De zorg voor uw kostbare kleding wordt met deze wasautomaten uit handen genomen, zodat u tijd heeft voor andere dingen. Bijvoorbeeld voor uw gezin. Familie is immers de basis in het leven. Vanuit dat oogpunt maken we al meer dan 115 jaar apparaten van hoogwaardige kwaliteit.

Lees verder

Al in 1927 introduceerde Miele haar eerste stofzuiger. Tot op de dag van vandaag onderscheiden Miele-stofzuigers zich door een effectieve zuigkracht, moderne kleuren, een fraai design, uitstekende filtersystemen en een hoog bedieningscomfort. Dit wordt nog eens onderstreept door het groot aantal Miele-stofzuigers dat sinds 1927 onze fabriek heeft verlaten. Maar liefst 50.000.000 Miele-stofzuigers zijn in vele huishoudingen terecht gekomen.

Lees verder

Actie 6 Schott Zwiesel glazen cadeau. Soms is kwaliteit kristalhelder. Nu 6 Schott Zwiesel wijnglazen t.w.v. € 60,- cadeau bij A++ en A+++ Bosch vaatwassers.* tussen 1 februari 2015 en 31 maart 2015. SMV88TX01N SBV88TX01N SMS88TI03E SMS53L82EU SMV93M70NL SBV99M30NL SMS88TW02E SMS53N82EU SMV99M30NL SBV86M60EU SMS88TI01E SMS53L12EU SMV86M60EU SBV93M50NL SMS69N42EU SMS50D52EU

Lees verder

Labels:

Met de nieuwe W1-wasmachines wordt wassen sneller, gemakkelijker én zuiniger. Nu met 1 jaar gratis wasmiddel! Actiemodellen met TwinDos: WKG120 WCS, WKG130 WPS, WKH130 WPS, WKH270 WPS, WKR770 WPS, WMG120 WCS, WMG120 WPS, WMH120 WPS, WMH260 WPS, WKM130 WPS, WKH170 WPS, WMM160 WPS, WKR970 WPS. Actiemodellen zonder TwinDos: WKB120 WCS, WKF120 WCS, WMB120 WCS, WKF130 WPS, WMF120 WCS, WMF120 WPS, WMF820 WPS, WKJ130 WPS

Lees verder

Waan je in Azië en leer de veelzijdige en kleurrijke Aziatische keuken kennen. Proef de curry’s, de saté en de sake. Het kan allemaal tijdens de Aziatische koken|eten|leven dagen op 31 oktober en 1 en 2 november! In vele interessante kookdemonstraties en workshops leer je omgaan met diverse typisch Aziatische gerechten uit verschillende landen. Van Thaise curry’s, tot Indonesische Gado Gado en Japanse Sushi. Vier keer per dag zijn er demonstraties van 24Kitchen-kok Danny van Grenzeloos Koken Azië.

Lees verder

Gratis LED lampenpakket t.w.v. € 50,-. Koop een actiemodel Philips stofzuiger en ontvang een gratis LED lampenpakket t.w.v. € 50,-. Na aankoop kunt u uw lampenpakket aanvragen via de website van Philips. Deze actie is geldig voor aankopen gedaan in de periode van 15-09-2014 t/m 15-11-2014. Volledige inzendingen dienen uiterlijk 29-11-2014 in ons bezit te zijn.

Lees verder

Ontdek de nieuwe lijn stofzuigers van Miele. Voor elke woonsituatie een passende oplossing. Miele-stofzuigers verschillen in grootte en uitvoering. Maar een ding hebben ze gemeen: de duurzame en hoogwaardige kwaliteit van Miele. Kies voor de Miele Classic C1, Miele Compact C1, Miele Compact C2, Miele Complete C1, Miele Complete C2 of de Miele Complete C3.

Lees verder

In september 2014 wordt het energielabel voor stofzuigers geintroduceerd. De EU wil hiermee een flinke energiebesparing veroorzaken. Nu lijkt het alsof een stofzuiger met 2500 Watt de beste zuigkracht heeft, maar het wattage zegt alleen iets over het energieverbruik van stofzuigers. Het energielabel voor stofzuigers moet een beter beeld geven over de prestaties van een stofzuiger.

Lees verder

Koop nu een actiemodel Samsung wasmachine en ontvang € 50,- of € 75,- cashback van Samsung! Vul het deelnameformulier volledig in en print deze uit. Stuur het formulier samen met uw kopie van de aankoopbon uiterlijk 15 september 2014 op naar het aangegeven adres. Deze actie geldt voor aankopen van 01-07-2014 tot 31-08-2014.

Lees verder

Al 113 jaar onze beste referentie: tevreden consumenten. Vele consumentenonderzoeken wereldwijd wijzen uit dat Miele-bezitters het meest tevreden zijn over hun apparaat. Niet zo verwonderlijk, want Miele produceert al 113 jaar lang apparaten van de allerhoogste kwaliteit, die zich kenmerken door een hoog bedieningscomfort, minimaal energieverbruik en een elegant design. 

Lees verder

Er is een sterke band tussen muziek en voetbal. Het luisteren naar muziek voor een wedstrijd zorgt ervoor dat ik gefocust ben en het geeft mij meer energie, passie en creativiteit. Ik luister vooral naar R&B en dance. En heel eerlijk, het luisteren naar muziek maakt echt een verschil. Ik ben daarom ook erg blij dat ik deel mag uitmaken van de JBL campagne “Show your Passion”, aldus Wesley Sneijder.

Lees verder

Labels:

€50 tot €100 retour op een Samsung Smart Space koelkast. Koop een promotiemodel Samsung koelkast* en ontvang € 50 tot € 100 retour. Laat daarbij in de periode 16 mei 2014 t/m 15 juli 2014 een review achter op Kieskeurig.nl en maak kans op een Samsung GALAXY Tab 4 10.1 ter waarde van € 349. Indien u een kopie van de bevestigingsmail van de review meestuurt, doet u mee aan de actie. Vul het deelnameformulier volledig in en print deze uit.

Lees verder

Bij Miele houden we van schoon. Zo zorgt onze nieuwe W1-wasmachine met PowerWash voor een ongekend schone was én dat ook nog eens binnen een recordtijd van één uur! Het wasgoed wordt sneller bevochtigd en door de unieke sopcirculatie wordt de werking van het wasmiddel maximaal benut, waardoor het wasresultaat 10% beter is. Bovendien krijgt u van 1 mei t/m 30 juni 2014 bij alle Miele-wasmachines met 1.600 toeren de krachtige S 700-stofzuiger ter waarde van € 169,95 cadeau! Zo houdt u én uw was, én uw huis stralend schoon!

Lees verder

De WK-selectie van Bosch bestaat uit echte winnaars. Haalt u dit voorjaar een Bosch wasmachine, droger, koel- of vrieskast in huis, dan scoort u dubbel: met een 6 maanden abonnement op dé digitale sportzender: FOX Sports GO. Met FOX Sports GO kijkt u zes maanden lang op uw pc, laptop, tablet of smartphone naar alle wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie, internationale competities en meer.Heeft u al een FOX Sports GO abonnement? Dan kunt u ook kiezen voor € 50,- retour.

Lees verder

Tijd voor een Siemens. Meer tijd voor jezelf. Kies voor een buitengewoon leven. Onderneem meer leuke dingen, geef je huishouden zo veel mogelijk uit handen en geniet elke dag van de meest innovatieve apparatuur. Bij aankoop van een geselecteerd aantal wasmachines, drogers, vrijstaande koelkasten, vriezers of vaatwassers ontvang je een belevenisvoucher cadeau ter waarde van € 50,-, € 100,- of zelfs € 150,-! Van tandemsprong tot strandzeilen of een ritje in een Ferrari, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. T/m 30-06-2014.

Lees verder

Koop nu een Philips Lifestyle product en krijgt tot € 40,- retour van Philips.
Tot €10,- retour op een Philips melkopschuimer
Tot € 40,- retour op een Philips keukenapparaat
Tot € 40,- retour op een Philips strijkijzer
Tot € 20,- retour op een Philips Sonicare tandenborstel
Tot € 30,- retour op een Philips beauty product
Deze actie geldt van 10 april t/m 12 mei 2014Lees verder

Nu € 50,- retour op een Philips LUMEA
PROFESSIONEEL ONTHAREN DOE JE NU ZELF MET LUMEA
Hoe ontvangt u €50,- retour?
Ga naar www.philips.nl/acties, klik op de betreffende actie en vul het registratieformulier in. Tijdens het registreren dient u een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden. Het insturen van een kopie van het aankoopbewijs en de volledige originele (!) streepjescode van de verpakking kan eventueel ook per post.
Lees verder

Scheer/Epileer jij je rijk?
Nu een GRATIS Staatsloterij giftcard bij aankoop van een Braun apparaat*
Wat moet u doen ?
I. Koop een deelnemend product
II. Print de leaflet
III. Vul deze in en stuur deze op samen met de kassabon en barcode
IV. Ontvang een gratis Staatsloterij giftcard thuisgestuurdLees verder

Labels:

Stofzuiger cadeau bij een EcoBubble wasmachine. Koop een promotiemodel Samsung wasmachine en ontvang een Samsung stofzuiger (VC24AVNJGGT/EN) t.w.v. € 129 cadeau. Zo bent u niet alleen verzekerd van een schone was, maar tevens van een schoon huis. Met een Samsung wasmachine en stofzuiger bent u dus volledig voorbereid voor een grote schoonmaak. Deze promotie geldt voor aankopen in de periode van 15 april t/m 30 juni 2014.

Lees verder

Op 15 juli 2004 werd in De Telegraaf geschreven dat de Nederlander gemiddeld € 330 aan eten weggooit. Beter op de houdbaarheids-datum letten en het eten op de juiste temperatuur bewaren zijn volgens het NIBUD dan ook eenvoudige manieren om geld te besparen. BioFresh zorgt voor die juiste temperatuur! Vlees, vis, groente, fruit en melkproducten blijven dankzij BioFresh tot 3x langer houdbaar dan in een normaal koeldeel.

Lees verder

Op het gebied van huishoudelijke apparatuur is Miele al decennialang de trend-setter met innovaties gericht op vooruitgang. En ook nu vervult Miele met de nieuwe wasmachines uit de W1-serie haar pioniersrol met glans. Ter introductie van de nieuwe W1-serie wasmachines ontvangt u nu tijdelijk een luxe pakket CareCollection-wasmiddelen. Deze wasmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Miele-wasmachines en staan garant voor een perfect wasresultaat.

Lees verder

Miele introduceert de nieuwe W1 wasmachines en T1 wasdrogers.
Naast een volledig vernieuwd design heeft Miele weer een aantal handige nieuwe functies ontwikkeld om het wassen nog gemakkelijker te maken. Ontdek het nieuwe TwinDos automatische doseersysteem, PowerWash voor het schoonste wasgoed en Capdosing voor speciale wasmiddelen.


Lees verder

Ontvang 1 jaar lang gratis Netflix bij aanschaf van een promotiemodel Samsung Smart TV. Deze actie loopt t/m 2 februari 2014.
Koop een promotiemodel Samsung Smart TV en registreer u online. Na de goedkeuring van uw registratie ontvangt u een e-mail met daarin een code waarmee u een jaar lang zo veel series en films als u wilt kunt kijken via Netflix.

Lees verder

Nu tot € 30,- cashback bij aankoop van een Philips Sonicare elektrische tandenborstel of airfloss.
€ 30,- cashback:
HX9382/04, HX9332/04
€ 20,- cashback:
HX9182/10, HX9172/10, HX9112/02, HX6972/34, HX6730/33
€ 10,- cashback:
HX8281/02, HX8255/02, HX8233/02, HX8211/02, HX8115, HX8113, HX8111, HX6781/02, HX6732/02, HX6711/02Lees verder

Labels:

Ontvang afhankelijk van het promotiemodel Verschrikkelijke Ikke 1&2 cadeau + 2x 3D brillen

Vul het aanmeldformulier volledig in en print deze uit. Stuur het formulier samen met de originele streepjescode en een kopie van de aankoopbon vóór 17 februari 2014 op naar het aangegeven adres. Zie de actievoorwaarden voor meer details op samsung.nl/acties. Actieperiode: 04-11-2013 t/m 02-02-2014

Lees verder

Houdt u er ook van om thuis te ontspannen met een aromatische kop espresso, koffie, cappuccino of glas Latte Macchiato? Dan bent u bij Miele aan het juiste adres. Voor Miele is koffie namelijk een passie. Daarom hebben wij onze espressomachines verder geperfectioneerd. Het resultaat is aromatische koffie, een zeer comfortabele bediening en een exclusief design. Met de Miele Barista CM5 en CM6 kunt u nu dubbel genieten. Want bij aankoop van de Miele Barista CM5 of CM6 krijgt u tijdelijk € 100,- retour.

Lees verder

Labels:

Miele-vaatwassers combineren de beste reinigings- en droogresultaten met een laag energie- en waterverbruik. En kiest u nu voor de G 4282 SC Vi van Miele, dan bespaart u niet alleen op water en energie, maar ook nog eens € 100,- in uw portemonnee. U bespaart dan ook driedubbel!

Lees verder

Miele-wasmachines gaan altijd voor 100%! Ze garanderen dan ook jarenlang een perfect wasresultaat en de beste zorg voor uw kleding. Zodat u altijd goed voor de dag komt. Kies ook voor 100% en ontvang vanaf 1 oktober t/m 15 december 2013 bij aankoop van een 1.600 toeren wasmachine € 100,- retour!

Lees verder

Siemens iSensoric is dé innovatie op gebied van wassen. Het is een omvangrijk systeem van talloze sensoren en zeer intelligente software die het mogelijk maken om automatisch de lading was te detecteren en de hoeveelheid wasmiddel en water daar op af te stemmen. 
Koop nu tussen 1 november 2013 en 31 januari 2014 een iSensoric wasmachine of warmtepompdroger en ontvang een Persil waspakket t.w.v. € 100,- cadeau! Of kies voor een cash back van € 50,-. 


Lees verder

Houd uw kleding en textiel nog langer mooi met de iQ500 wasdrogers van Siemens. De constante luchtstroom en de elipsvormige structuur in de trommel laten uw wasgoed als het ware glijden waardoor minimale slijtage optreed. 
Koop in de periode van 20 september tot en met 20 november 2013 een Siemens iQ500 condensdroger en ontvang een cash back van maar liefst € 50,-!


Lees verder

In de maanden november en december is het nu wel heel aantrekkelijk om een gas/elektro fornuis van Siemens aan te schaffen. U krijgt namelijk tussen 1 november en 31 december 2013 bij aankoop van een gas/elektro fornuis een schitterende, luxe vierdelige pannenset t.w.v. €99,- helemaal gratis!

Lees verder

AEG introduceert de nieuwste lijn Rapido kruimelzuigers.

Gemakkelijke en snelle reiniging
Handkruimelzuigers zij ideaal om tussen de grote stofzuig beurten schoon te maken.
Een mooi functioneel ontwerp is een belanrijke succes factor. Het zorgt ervoor dat u de hand- kruimelzuiger zichtbaar kan opbergen in uw leef omgeving, zodat deze altijd onder handbereik is – voor wanneer u de handkruimelzuiger het meest nodig heeft. Lees verder

Nieuw van Dyson: Dyson Cinetic technologie
De 54 uiteinden van de cycloon DC52 trillen bij een hoge frequentie om verstopping van de kleine cyclonen voorkomen. De cycloon scheidt stof zo efficiënt dat geen filter worden gewassen of vervangen.
De nieuwste Dyson stofzuigers:
Dyson DC33
Dyson DC48
Dyson DC52
Dyson DC62

Lees verder

Labels:

Wat is een warmtepompdroger?

18 feb. 2013 11:28:05

Simpel gezegd werkt een warmtepompdroger als een koelkast, maar dan omgekeerd. Het koelmiddel wordt door een compressor samengeperst, waarbij warmte vrij komt. De warme lucht gaat door de trommel en wordt daarna afgekoeld door het koelmiddel, waarbij condens ontstaat. Het condenswater wordt opgevangen en de cyclus begint opnieuw waarbij de warme lucht opnieuw gebruikt wordt. Een warmtepompdroger kan in iedere ruimte met een stopcontact worden geplaatst.

Lees verder

Samsung EcoBubble wasmachines

9 nov. 2012 10:12:03

Samsungs innovatieve Eco Bubble-technologie die in deze wasmachines wordt gebruikt, garandeert het allerbeste wasresultaat. Bij de Eco Bubble-technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen

Lees verder


Miele maakt haar slogan weer eens waar: Er is geen betere! De Miele-droogautomaat T7950WP EcoComfort met warmtepomptechnologie komt als beste uit de test.

Hoogste totale score voor Miele-droogautomaat T 7950 WP EcoComfort met warmtepomptechnologie.
De Consumentenbond publiceerde in de Consumentengids van september 2012 de resultaten van een test onder 21 droogautomaten. 

 Lees verder

Philips introduceert de Senseo Twist

17 aug. 2012 12:07:50

De populaire Senseo heeft vanaf nu weer een nieuwe serie. Philips heeft met de Senseo Twist het ontwerp flink veranderd, met een modern uiterlijk. En zoals we gewend zijn van Philips, is de nieuwe Senseo Twist verkrijgbaar in verschillende frisse kleurencombinaties.

De Philips Senseo Twist is voorzien van een touchpaneel waarmee je eenvoudig kunt kiezen tussen 1 of 2 kopjes koffie. De Twist geeft zelf aan wanneer het nodig is om te ontkalken. De sterkte is instelbaar in 2 standen: Sterk of Mild.Lees verder

Met een S8 stofzuiger van Miele zit u altijd goed. En voor iedereen is er een geschikte Miele stofzuiger. Een prachtig design, de mooiste kleuren en Miele-topkwaliteit, wat wilt u nog meer?

Opvallende kenmerken van de S8-stofzuigers: 

• Innovatief lichtconcept: LED verlichting voor zuigmond en verlicht parkeersysteem
• DynamicDrive-zwenkwieltjes met schokbrekers voor meer comfort en minder lawaai
• Actieradius tot dertien meter 
• Elegant design en ruime kleurkeuze 
Lees verder

De actie op Facebook en Twitter is inmiddels afgelopen.
We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties!

De winnaar is bekend!

Gefeliciteerd: Yolanda van Breukelen
We hebben je een bericht gestuurd via Facebook met meer informatie.Lees verder

Een stageplaats is een belangrijk onderdeel van een beroepsopleiding. De student doet ervaring op en leert verschillende bedrijven kennen. Dit is belangrijk voor de keuze van een vervolgopleiding en bij het starten op de arbeidsmarkt. Ook voor de sociale ontwikkeling biedt een stage een belangrijke bijdrage. Voor veel studenten is dit de eerste kennismaking met het bedrijfsleven en leren ze voor de eerste keer hoe het is om binnen een bedrijf te functioneren, afspraken na te komen en om te gaan met collega's. 

Lees verder

Labels:


Wanneer u bij Bestsellers.eu een bestelling plaatst, kunt u uw oude wasmachine, wasdroger of koelkast bij ons inleveren of meegeven aan de bezorger. Wij zorgen er dan voor dat uw oude apparaat op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

De oude apparaten worden verzameld bij ons afhaalpunt in Zwaag. 


Lees verder

Volg Bestsellers.eu op Facebook of Twitter en maak kans op een Philips PT725/16 scheerapparaat of Philips HP6512 epilator. Facebook Klik hier voor de Facebook pagina van Bestsellers.eu en klik op "Vind ik leuk". Twitter Volg @Bestsellerseu en retweet 1 van de actietweets. Je mag zo vaak retweeten als je wilt! Klik hier voor de Twitter pagina van Bestsellers.eu

Lees verder

De Miele W5000 wasmachine wordt geleverd met het nieuwe Autodos systeem. De twee reservoirs van het Autodos systeem worden gevuld met vloeibaar wasmiddel en waspoeder. Per gekozen programma kiest de W5000 zelf het juiste wasmiddel en de juiste hoeveelheid wasmiddel.

Lees verder
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.