Shop Navigation:
 

Nu tot € 100,- retour op een Bosch keukenmachine t/m 1 juli 2018

Indien je in de periode van 1 mei 2018 tot en met 1 juli 2018 een actiemodel Bosch Keukenmachine hebt gekocht, ontvang je tot maximaal €100,- van Bosch retour! Tot en met 22 juli 2018 kun je de aankoopgegevens registreren via de actiepagina van Bosch.

Cashback aanvragen en actievoorwaarden.

Bosch OptiMUM keukenmachines

De krachtigste keukenmachine die er is, 1.500 Watt om zelfs de zwaarste klussen met perfectie te klaren. Eerst het beslag mixen en daarna zelfs het zwaarste deeg op een lage stand perfect kneden zodat het deeg niet te warm wordt, dit is voor de OptiMUM geen enkel probleem. Dankzij de grote hoeveelheid beschikbare accessoires is de OptiMUM de ideale krachtpatser voor de echte gepassioneerde kookliefhebbers. Alles is mogelijk met de OptiMUM van groente snijden, smoothies maken tot huisgemaakte pasta. Alle accessoires zijn heel eenvoudig bovenop het apparaat te plaatsen, met handige kleurherkenning. Met zoveel kracht is een sterk en robuust design geen overbodige luxe. Dankzij de RVS behuizing is de OptiMUM wel een echt paradepaard in de keuken.

Bosch MUM5 keukenmachines

De MUM5 is een sterke keukenmachine die in alle gemakken voorziet. De MUM5 kan in enkele secondes worden omgetoverd van een mixer naar een kneder, of van een blender naar een groentesnijder of een citruspers alles kan met het enorme aantal accessoires. Het is een multifunctionele keukenmachine die ook nog eens heel sterk is met een motor van 1.000 Watt, hierdoor kan de keukenmachine alle taken met gemak perfect uitvoeren en dankzij het nieuwe design van de mengkom heeft de MUM5 een extra grote mengcapaciteit voor deeg. Het strakke design van de MUM5 maakt het een pronkstuk in de keuken en nog mooier is het enorme gemak, alle accessoires kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.
 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.