Shop Navigation:

Persberichten

Belangrijke Mededeling over Claim Mediamarkt Alkmaar

Bestsellers is reeds sinds 9 jaren gevestigd binnen de Gemeente Hoorn. Het magazijn van Bestsellers is uit veiligheidsoverweging gevestigd buiten de Gemeente Hoorn. Het is derhalve niet mogelijk om bij de afhaalbalie te Zwaag iets te af te halen, lees: kopen, zonder een bestelling via het internet geplaatst te hebben.

Mediamarkt gaat zich vestigen in Hoorn. Wat ons betreft is de Mediamarkt van harte welkom. Maar dat blijkt niet wederzijds te zijn. Mediamarkt heeft de Gemeente Hoorn verzocht om handhavend op te treden tegen Bestsellers omdat zij de afhaalbalie te Zwaag zien als een gewone winkel. Wij willen met klem benadrukken dat de afhaalbalie van Bestsellers uitsluitend dient als afhaalbalie voor goederen die via het internet besteld zijn.

Die activiteit is namelijk gewoon geoorloofd op een industrieterrein. Het is dus niet mogelijk om enig apparaat of accessoire bij onze balie te kopen zonder het eerst via het internet in onze internetshop te hebben besteld.

De bestelling dient bij u thuis via het internet te zijn geplaatst. U kunt het zodra het vanuit ons centraal magazijn bij de balie is binnengekomen bij de balie komen afhalen.

Het is ook niet mogelijk om aan de balie bijvoorbeeld een pakje stofzakken aan uw bestelde stofzuiger, of bijvoorbeeld een geheugenkaartje aan uw bestelde fotocamera toe te voegen. Wij kunnen hierop helaas geen uitzondering maken.

Het is pertinent onmogelijk om een bestelling aan onze balie te plaatsen en direct af te halen. Ook al is het een pakje stofzakken....

Excuses dat we dit zo strikt moeten handhaven.

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.