Shop Navigation:

Verzenden

Verzenden: Alleen de allerbeste bezorgers

Voor het bezorgen van uw bestellingen maakt Bestsellers.eu gebruik van externe bezorgdiensten. We kiezen voor de beste kwaliteit zodat uw bestelling veilig en met zorg wordt bezorgd. Kleine pakketten worden verzonden via PostNL. Grotere pakketten worden door een transporteur geleverd. Alle verzendbestellingen worden verzekerd verzonden. De verzendkosten zijn inclusief transportverzekering. De verzendopties, kosten en levertijden verschillen per product. U vindt alle informatie op de productpagina.

Pakketten (PostNL)

Bestellingen onder € 2000,- tot en met 30kg en niet groter dan 176x78x58 cm worden verzonden via PostNL. U kunt het pakket online volgen met een track&trace code. Als u niet thuis bent probeert PostNL het de volgende dag nog een keer. Daarna kunt u het pakket 2 weken lang afhalen bij het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. Afvoeren van uw oude apparaat is niet mogelijk via PostNL. *Per 20 april 2015 kunnen rembourszendingen boven € 500,- niet meer aan de deur worden betaald, maar alleen nog bij een PostNL punt worden afgehaald.

Witgoed en zware apparaten (Transporteur)

Witgoed en zware apparaten worden bezorgd door onze transporteur. Ze maken van tevoren een afspraak met u. U ontvangt hierbij een tijdvak van 2 uur, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten. De nieuwe machine wordt op de begane grond, op een vrij toegankelijke en veilig bereikbare plek in de verpakking geleverd (zonder trappen). Uw oude apparaat wordt GRATIS voor u afgevoerd, mits het bij de voordeur, of buiten afgekoppeld klaar staat. Wanneer bij een witgoed apparaat staat vermeld:  "Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden" kan hij meteen naar de transporteur worden vervoerd. De transporteur maakt dan een afspraak met u voor de bezorging, meestal voor de volgende werkdag.
Amerikaanse koelkasten:  zie onderaan deze pagina 

Installeren tot op de 4e verdieping (Installateur)

(vrijstaande apparaten)
Trap op, trap af + uitpakken + aansluiten (geen inbouw)
Bestsellers kiest voor kwaliteit en laat uw bestelling installeren door een professioneel bedrijf dat ook alle omruilingen verzorgt voor AEG, Electolux, Bosch en Siemens. Ze maken van tevoren een afspraak met u. U ontvangt hierbij een tijdvak van 2 uur, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten. Het apparaat wordt op de gewenste plek in huis geplaatst tot op de 4e verdieping, zolang deze veilig en vrij toegankelijk is. Het apparaat wordt uitgepakt en aangesloten op een bestaande aansluiting (geen inbouw/onderbouw). De verpakking en uw oude apparaat worden afgevoerd. Amerikaanse koelkasten:  zie onderaan deze pagina 

GAS, WATER, STROOM:
De standaard lengte van een gasslang is 60cm. Mocht in uw situatie een langere gasslang gewenst zijn, dient dat van te voren aangegeven te worden.
Water en Stroomvoorzieningen dienen binnen 80cm van het te installeren apparaat aanwezig te zijn. Indien dat niet het geval is, kan onze installateur uw appraat wel naar de gewenste plek sjouwen, uitpakken en plaatsen, maar niet aansluiten. Dan dient eerst een elektriciën en of loodgieter die voorziening aangelegd of verlengd te hebben.

Inbouwen tot op de 4e verdieping (Installateur)

Trap op, trap af + uitpakken + uitbouwen + inbouwen 
Bestsellers kiest voor kwaliteit en laat uw bestelling installeren door een professioneel bedrijf dat ook alle omruilingen verzorgt voor AEG, Electolux, Bosch en Siemens. Ze maken van tevoren een afspraak met u. U ontvangt hierbij een tijdvak van 2 uur, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten. Het apparaat wordt op de gewenste plek in huis geplaatst tot op de 4e verdieping, zolang deze veilig en vrij toegankelijk is. Het apparaat wordt uitgepakt en ingebouwd op een bestaande aansluiting. De verpakking en uw oude apparaat worden afgevoerd.

Tips bij verzending

Bij het leveren van een wasmachine raden wij u met klem aan de water afvoer- en afvoerslangen van de oude machine alvast af te koppelen en af te pompen of leeg te laten lopen. Dit voorkomt een waterballet met alle kans op ongelukken van dien.
In alle gevallen moet de bezorgplaats op een veilige manier goed toegankelijk zijn.

Waddeneilanden en België

Verzenden naar België is mogelijk, houdt u rekening met een langere levertijd van 1-2 dagen. Verzenden naar de Waddeneilanden is mogelijk voor PostNL en onze transporteur.
Wij verzorgen het transport van witgoed tot aan de vaste wal.
Een lokale transporteur die het transport naar de eilanden verzorgd zal de uiteindelijke aflevering verzorgen.
De kosten hiervoor dient u bij aflevering aan de lokale transporteur te betalen.

Let op !  - Bij leveringen op de Waddeneilanden is het niet mogelijk om een oud apparaat mee retour te geven.

Voor Texel maken wij als voorbeeld gebruik van Texel Noordkop Logistics uit Den Helder. 

 

Niet mogelijk:

  • Randapparatuur wordt niet aangesloten. (DVD spelers, Kabelontvangers enz.)
  • Amerikaanse koelkasten worden niet naar boven of naar beneden (de oude) gebracht of aangesloten op de waterleiding.
    Bij "Installeren" wordt hij op een goed bereikbare plaats op de begane grond voor u uitgepakt en op zijn plek gezet.
    Indien gewenst voert de installateur de oude voor u af mits die op de begane grond staat.
  • Boren, zagen, loodgieterswerk enz. Alle aansluitingen dienen vrij toegankelijk aanwezig te zijn.
 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.