Shop Navigation:

Wie zijn wij?

Bestsellers.eu is in 1999 gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Bestsellers gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie.

Bestsellers.eu verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.

Bestsellers.eu
De Corantijn 18G
1689 AP ZWAAG (NH)

Bestsellers.eu is onderdeel van Electropalace BV en staat ingescheven bij de Kamer van Koophandel te Hoorn onder nummer H37101679. Ons BTW-nummer luidt NL816959511


U koopt bij Bestsellers.eu, omdat.....

  • - Altijd Nederlandse modellen met Nederlandse handleiding en volledige Nederlandse garantie!
  • - Sinds 1999 officieel Nederlands web dealer
  • - Ruim assortiment en veel voorraad in ons 3500m2 magazijn
  • - Scherpe prijzen
  • - Afhaalbalie in Noord-Holland
  • - Uitgebreid betaalgemak

 

Webshop Keurmerk

Bestsellers.eu is gecertificeerd met een Webshop keurmerk wat betekent dat Bestsellers aan alle standaarden voldoet. Zodra u inlogt komt u in een beveiligde omgeving waardoor uw gegevens en bestellingen altijd veilig zijn.


Qshops Keurmerk

Bestsellers.eu is gecertificeerd met een Qshop keurmerk wat betekent dat Bestsellers aan alle standaarden voldoet. Zodra u inlogt komt u in een beveiligde omgeving waardoor uw gegevens en bestellingen altijd veilig zijn.

 

Betalen

Bij Bestsellers kunt u op 3 manieren betalen; uiteraard via het veel gebruikte iDeal, via Rembours aan de deur of door het bedrag na uw bestelling handmatig over te schrijven.

 

Verzenden / Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen in Noord-Holland of om uw bestelling te laten bezorgen. Uw pakket kan bezorgd worden tot aan de deur of voor u worden aangesloten in huis. Lees hier meer over de mogelijkheden van verzenden of afhalen.

 

Service

We laten u niet in de kou staan. Ook nadat u uw bestelling in huis heeft staan we graag voor u klaar. Heeft u een probleem met uw product of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via email, chat, telefoon of het contactformulier. U kunt ook terecht bij onze afhaalbalie in Zwaag tijdens onze openingstijden.

 

Tevreden klanten

Vele reviews tonen de tevredenheid van de klant. Met een 8.8 op Vergelijk.nl en een 9 op Beslist.nl scoort Bestsellers.eu een goed cijfer. Lees hier wat andere klanten van Bestsellers vinden.

 

Beveiligde verbinding

De shop van Bestsellers.eu is beveiligd met een SSL certificaat. Zodra u inlogt komt u in een beveiligde omgeving: https://www.bestsellers.eu/... Hierdoor zijn al uw gegevens veilig.

 

 

Erkend leerbedrijf Ecabo

De opleiding van deelnemers aan het (v)mbo vindt gedeeltelijk plaats in de praktijk. Het leren in de praktijk mag alleen plaatsvinden bij een erkend leerbedrijf. Bestsellers.eu is een door Ecabo erkend leerbedrijf.

 

Erkend leerbedrijf Kenniscentrum Handel

De opleiding van deelnemers aan het (v)mbo vindt gedeeltelijk plaats in de praktijk. Het leren in de praktijk mag alleen plaatsvinden bij een erkend leerbedrijf. Bestsellers.eu is een door Kenniscentrum Handel erkend leerbedrijf.

 

Bestel en ontdek zelf de service van Bestsellers.eu!

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.