Skip to Main Content »

Geavanceerd zoeken

  • Google plus
  • Facebook logo
  • Twitter logo
  • Youtube logo
Shop Navigation:

Miele: Op de Koffie! 

Persoonlijke productuitleg bij u thuis door een Miele professional

Heeft u vragen over uw nieuwe keukenapparatuur? En wilt u graag alles uit uw Miele-apparaten halen? Maak dan gebruik van onze speciale service Op de Koffie! bij u thuis. Met deze service op maat maakt u kennis met de innovatieve technieken van onze apparaten en leert u in uw eigen keuken de voordelen van úw Miele-inbouwapparatuur volledig te benutten.

Ervaar de vele mogelijkheden van uw Miele-apparatuur

De mogelijkheden van Miele-apparaten zijn legio. De apparaten bieden u vaak meer dan u misschien in eerste instantie zult vermoeden. Zo kunt u met de stoomoven complete menu’s in een handomdraai op tafel zetten en maakt u met de Miele-inbouwkoffieautomaat de lekkerste cappuccino of Latte Macchiato. Om u alle voordelen en mogelijkheden van de Miele-apparatuur in uw keuken te laten ervaren biedt Miele nu een service op maat: Op de Koffie!

Tijdens het bezoek van één van onze adviseurs bij u thuis presenteren en demonstreren wij u alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele-apparaten. Zo laten wij aan de hand van een aantal praktijksituaties zien hoe gemakkelijk de apparaten zijn te bedienen, krijgt u allerlei nuttige gebruikstips en komt ook het onderhoud van uw apparatuur aan bod. De eenmalige kosten van dit twee uur durende bezoek zijn €130,00. In het verlengde hiervan ontvangt u een pakket ter waarde van circa €45,- met een aantal reinigings- en onderhoudsmiddelen, die perfect zijn afgestemd op uw Miele-apparaten en ervoor zorgen dat ze langer meegaan en beter blijven functioneren.

Meer informatie?

Voor meer vrijblijvende informatie over Op de Koffie! én voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van de Miele medewerkers. Zij zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of via het e-mailadres opdekoffie@miele.nl.


 

 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.