Shop Navigation:
Winkelen per

Categorie
 1. Dyson Snoerloze stofzuigers (0)
Prijs
Merk
 1. Dyson (1)
HEPA filter
Filtert tot 99,999995% van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer (µm), afhankelijk van het specifieke filtertype. (HEPA H13: 99,95% HEPA H14: 99,995%)
Aanbevolen voor mensen met allergiën.
Hepa filter ?
Roterende borstel
Inhoud
Parketborstel
Actieradius
Het bereik van de stofzuiger. Dit is de afstand van de stekker tot de zuigmond. Met een hoog actieradius hoeft u minder vaak van stopcontact te wisselen.
Actieradius ?
Gewicht
Nat en/of droog
Vanaf 1 september 2014 krijgen alle nieuwe modellen een energielabel. De beste score is A, de minste score is G. De test wordt uitgevoerd met een nieuwe, schone stofzuiger. Het label zegt dus niets over de score na verloop van tijd. Het verschil in energie
Energielabel ?
Vanaf 1 september 2014 krijgen alle nieuwe modellen een energielabel. De beste score is A, de minste score is G. De test wordt uitgevoerd met een nieuwe, schone stofzuiger. Het label zegt dus niets over de score na verloop van tijd. Veel halfvolle stofzuig
Tapijt ?
Vanaf 1 september 2014 krijgen alle nieuwe modellen een energielabel. De beste score is A, de minste score is G. De test wordt uitgevoerd met een nieuwe, schone stofzuiger. Het label zegt dus niets over de score na verloop van tijd. Veel halfvolle stofzuig
Harde vloeren ?
Vanaf 1 september 2014 krijgen alle nieuwe modellen een energielabel. De beste score is A, de minste score is G. Deze score is erg belangrijk voor mensen met allergieën of astma. Bron: Dyson.
Stofuitstoot ?
Draadloos
 1. Nee (1)
Type Stofzak
Levertijd
 

Dyson

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de machine uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Hij had kort daarvoor een industriële cycloontoren voor zijn bedrijf gebouwd waarin lucht en verfdeeltjes werden gescheiden op basis van centrifugaalkrachten. Zou dat zelfde princiepe ook in een stofzuiger werken? Hij ging aan de slag. 5 jaar en 5127 prototypes later had hij 's werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden.

dyson

"Goed design gaat om hoe iets werkt, niet om hoe het eruit ziet. Het is de binnenkant die telt." - James Dyson.

Dyson verkoopt stofzuigers in meer dan 65 landen en is uitgegroeid tot een internationaal technologie- bedrijf met meer dan 1000 engineers.

 

 

Geen zak, geen verlies aan zuigkracht, geen extra kosten.

Het ontwerp van andere stofzuigers is afgestemd op het verbruik van extra producten. De fabrikant kan dus flink winst maken op de verkoop van zakken en filters. De stofzuigers van Dyson zijn zakloos en voorzien van een filter dan levenslang meegaat. Er zijn geen extra producten nodig, en u maakt dus ook geen bijkomende kosten meer.

5 jaar garantie op onderdelen, arbeid en transport

Voor de sledestofzuigers geldt een garantie van 5 jaar, en voor de snoerloze stofzuigers een garantie van 2 jaar – op onderdelen en arbeid, zonder kleine lettertjes. Als uw machine gerepareerd moet worden, komt Dyson gewoon naar u toe. Een monteur van Dyson komt langs bij u thuis of op het werk.

Energielabel en milieu

Alle Dyson stofzuigers voldoen aan de strenge eisen van het nieuwe Europese energielabel voor stofzuigers. Het ontwerp van Dyson stofzuigers is bijzonder efficiënt. Ze hebben dan ook een uitstekende score op het energielabel. Vanwege het type tests dat wordt gebruikt en de manier waarop ze worden uitgevoerd, geven de tests de efficiëntie van de machine echter niet nauwkeurig weer. De resultaten kunnen zelfs misleidend zijn. De consument moet dan ook verder kijken dan het energielabel om een echt efficiënte stofzuiger te vinden. Tijdens energielabeltests worden stofzuigers getest zonder stof in de machine. Bij andere stofzuigers vermindert de zuigkracht tijdens het gebruik. Bij Dyson niet.

Het energielabel deelt stofzuigers in op basis van het energieverbruik, maar houdt geen rekening met andere gebruikskosten. Over een periode van 10 jaar is het verschil in energiekosten tussen een klasse A en een klasse G- stofzuiger €66,50 terwijl de kosten voor het vervangen van zakken en filters tot €658,70 kunnen oplopen.  Alleen al in Europa zorgen stofzuigers met zak jaarlijks voor 126 miljoen weggegooide stofzuigerzakken. Die zakken kunnen niet gerecycled worden en komen dus terecht op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven.

Klantenservice 2.0

De service van Dyson behoort, net als de stofzuigers, tot de allerbeste. Sledestofzuigers hebben 5 jaar garantie. Bij een defect komt er een Dyson monteur bij u thuis langs om het probleem op te lossen. Voor overige Dyson producten geldt 2 jaar garantie. Bij een defect of probleem wordt er een nieuw onderdeel (accu, body etc.) of een compleet nieuwe machine toegestuurd. Zo lost Dyson altijd alles perfect op.
De Dyson klantenservice is bereikbaar op ma-do van 09:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:30 uur. Op Vrijdag tot 16:30 uur. Telefoon: 020 521 9890 of email: helpdesk.benelux@dyson.com

Dyson stofzuigers 

De sledestofzuigers van Dyson verwijderen stof van alle soorten vloeren en volgen u moeiteloos door het hele huis. Dyson cyclonen verwijderen meer vuil en microscopisch stof dan alle andere cyclonen. Ze zijn zo efficiënt dat zelfs miniscule deeltjes en bacteriën als stuifmeel, schimmelsporen worden verwijderd - deeltjes die de zakken en filters in een conventionele stofzuiger snel zouden verstoppen.
Bekijk alle modellen.Dyson V6 snoerloze stofzuigers 

Tweemaal zoveel zuigkracht als andere snoerloze steelstofzuigers. Sommige andere fabrikanten van snoerloze stofzuigers doen concessies aan gewicht of zuigkracht omdat ze moeten kiezen tussen een zware motor of een zwakke motor. Snoerloze stofzuigers van Dyson zijn anders. Dankzij de digitale motor V6 zijn ze klein, licht en krachtig. Met de gepatenteerde Dyson cycloontechnologie wordt ook fijn stof verwijderd.
Bekijk alle modellen.

Dyson kruimelzuigers 

Twee keer zoveel zuigkracht als alle andere kruimelzuigers tijdens het gebruik. DC34 biedt met zijn lithium-ion accu 15 minuten zeer constante zuigkracht - of 6 minuten in de hoogste stand voor lastige klusjes. Lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, weegt 1,3 kilo en de vorm sluit aan bij vorm van de hand. Het zwaartepunt ligt bij de handgreep, wat de machine makkelijker hanteerbaar maakt.
Bekijk alle modellen.Dyson ventilatoren 

Dyson ventilatoren bevatten geen bladen of roosters. Ze zijn dan ook veilig en eenvoudig schoon te maken en veroorzaken geen onaangename onderbroken luchtstroom. De luchtstroom wordt door de ruimte geleid, en een onafhankelijke motor zorgt voor een constante oscillatie. Air Multiplier technologie versterkt de omringende lucht, zodat er een gelijkmatige en glasse luchtstroom onstaat.
Bekijk alle modellen.

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. DYSON BIG BALL PARQUET 2 PAARS stofzuiger zonder stofzak

  DYSON BIG BALL PARQUET 2 PAARS stofzuiger zonder stofzak

  • Energielabel: Uitstekend (A)
  • Tapijt: Redelijk (C)

  Van: € 399,00

  Voor: € 375,00

  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

  Voeg toe aan productvergelijking

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.