Shop Navigation:

Veel gestelde vragen

 

Als ik iets bestel, kan ik het dan dezelfde dag nog komen ophalen?
Nee, uit veiligheidsoverweging hebben wij ons magazijn en afhaalpunt gescheiden en houden wij op ons afhaalpunt geen voorraad. Als u iets bestelt om af te halen laten wij het bestelde artikel naar ons afhaalpunt komen. Er gaat daarom minimaal een dag overheen voordat u het door u bestelde artikel kunt komen afhalen. Zodra uw bestelling voor u klaar staat ontvangt u van ons direct een email en een sms-bericht.

Waarom Nederlandse artikelen?
Als u een buitenlands product koopt bij een Nederlandse winkel, dan heeft u recht op de wettelijke garantie. Maar, gaat er iets aan stuk, dan wordt het product vaak ter reparatie opgestuurd naar het land van herkomst. Uw product kan dan enkele maanden weg zijn. Buitenlandse modellen zijn soms iets goedkoper dan de Nederlandse modellen. Wij verkopen alleen Nederlandse artikelen met Nederlandse garantie en Nederlandse handleiding.

Krijg ik ook garantie?
Ja, voor al onze producten geldt altijd de volledige fabrieksgarantie. Op het moment dat u klachten of problemen heeft met een bepaald product, kunt u contact opnemen met een service-punt van het merk. Mocht u hier niet helemaal uit komen, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Ik wil mijn wasmachine zelf aansluiten, waar moet ik op letten?
Een wasmachine aansluiten is vrij eenvoudig. Volg de volgende stappen:
1. Uitpakken en controleren op schade
2. Verwijder de transportbeveiliging achterop de machine
3. Zet de machine op zijn plaats en draai de pootjes waterpas
4. Draai de waterslang op de kraan, stop de afvoerslang in de afvoerpijp en de stekker in het stopcontact
6. Draai een testwas zonder wasgoed op 90 graden om testwater uit de fabriek weg te spoelen.
7. De machine is wasklaar!
U kunt uw nieuwe machine ook compleet door ons laten installeren tot op de 4e verdieping.

Hoe kan ik betalen?
Bij Afhalen:
Contant, op het moment dat u uw bestelling komt afhalen.
Pin, op het moment dat u uw bestelling komt afhalen.
iDeal
Vooruitbetalen
Bij Verzenden:
Contant, aan de bezorger.
iDeal
Vooruitbetalen
Vooruitbetalingen worden na annuleringen binnen 2 werkdagen aan u teruggestort.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij:
ABN AMRO
ING Bank
Rabobank
SNS Bank
Fortis Bank
Friesland Bank
ASN Bank

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL via Webwinkel Kassa wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalkeuze en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Zijn de prijzen bij Bestsellers inclusief BTW?
Ja, onze prijzen zijn inclusief BTW.
Alle opties en kosten worden vermeld op de productpagina. De doorgestreepte "van" prijs is de adviesprijs zoals aangeleverd door onze leverancier.

Kan ik een geplaatste bestelling annuleren?
Ja! Bij Bestsellers kunt u uw bestelling op ieder moment kosteloos en zonder opgave van redenen annuleren. U kunt het door u aangekochte artikel binnen 14 dagen retourneren. U ontvangt het totale aankoopbedrag retour, mits de verpakking onbeschadigd en ongeopend is. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze Algemene Voorwaarden. Wij houden serienummer-registratie bij zodat misverstanden over aangekochten artikelen voorkomen kan worden.

Leveren jullie ook in Belgie?
Nee, we bezorgen alleen binnen Nederland. U kunt uw bestelling eventueel wel laten afleveren bij een Nederlandse kennis of familielid.

Leveren jullie ook op de Waddeneilanden?
Nee, ons transportbedrijf komt helaas niet op de Waddeneilanden. U kunt uw bestelling eventueel wel laten afleveren bij een kennis of familielid op de vaste wal. Voor klanten op Texel is het wel mogelijk om een bestelling te laten bezorgen. Wij hebben een samenwerking met een Texels bedrijf dat het transport naar Texel op zich neemt. U kunt een bestelling eventueel ook door hen laten installeren.

 

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.