Shop Navigation:

Verzenden

Alleen de allerbeste bezorgers

Voor het bezorgen van uw bestellingen maakt Bestsellers.eu gebruik van externe bezorgdiensten. We kiezen voor de beste kwaliteit zodat uw bestelling veilig en met zorg wordt bezorgd. Kleine pakketten worden verzonden via PostNL. Grotere pakketten worden door een transporteur geleverd. Alle verzendbestellingen worden verzekerd verzonden. De verzendkosten zijn inclusief transportverzekering. De verzendopties, kosten en levertijden verschillen per product. U vindt alle informatie op de productpagina.

Pakketten (PostNL)

Bestellingen t/m 31.5 kg en niet groter dan 176x78x58 cm worden verzonden via PostNL. U kunt het pakket online volgen met een track&trace code. Als u niet thuis bent probeert PostNL het de volgende dag opnieuw. Daarna kunt u het pakket 7 dagen lang afhalen bij het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. Afvoeren van uw oude apparaat is niet mogelijk via PostNL. Bij bestellingen tot €500,- is het mogelijk om te kiezen voor rembours. Voor België is rembours niet mogelijk.

Witgoed en zware apparaten (Transporteur)

Witgoed en zware apparaten worden bezorgd door onze transporteur. Ze maken van tevoren een afspraak met u. U ontvangt hierbij een tijdvak van 2 uur, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten. De nieuwe machine wordt op de begane grond, op een vrij toegankelijke en veilig bereikbare plek in de verpakking geleverd (zonder trappen). Uw oude apparaat wordt GRATIS voor u afgevoerd, mits het bij de voordeur, of buiten afgekoppeld klaar staat. Wanneer bij een witgoed apparaat staat vermeld:  "Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden" kan hij meteen naar de transporteur worden vervoerd. De transporteur maakt dan een afspraak met u voor de bezorging, meestal voor de volgende werkdag.

Installeren tot op de 4e verdieping (Installateur)

(vrijstaande apparaten)
Trap op, trap af + uitpakken + aansluiten (geen inbouw)
Bestsellers kiest voor kwaliteit en laat uw bestelling installeren door een professioneel bedrijf dat ook alle omruilingen verzorgt voor AEG, Electolux, Bosch en Siemens. Ze maken van tevoren een afspraak met u. U ontvangt hierbij een tijdvak van 2 uur, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten. Het apparaat wordt op de gewenste plek in huis geplaatst tot op de 4e verdieping, zolang deze veilig en vrij toegankelijk is. Het apparaat wordt uitgepakt en aangesloten op een bestaande aansluiting (geen inbouw/onderbouw). De verpakking en uw oude apparaat worden afgevoerd. Amerikaanse koelkasten worden niet getild. 

GAS, WATER, STROOM:
De standaard lengte van een gasslang is 60cm. Mocht in uw situatie een langere gasslang gewenst zijn, dient dat van te voren aangegeven te worden.
Water en Stroomvoorzieningen dienen binnen 80cm van het te installeren apparaat aanwezig te zijn. Indien dat niet het geval is, kan onze installateur uw appraat wel naar de gewenste plek sjouwen, uitpakken en plaatsen, maar niet aansluiten. Dan dient eerst een elektriciën en of loodgieter die voorziening aangelegd of verlengd te hebben.

Inbouwen tot op de 4e verdieping (Installateur)

Trap op, trap af + uitpakken + uitbouwen + inbouwen 
Uw bestelling wordt compleet ingebouwd door ervaren specialisten. Vooraf ontvangt u over de levering een bericht met daarin een tijdvak van 2 uur vermeld, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten. Het apparaat wordt op de gewenste plek in huis geplaatst tot op de 4e verdieping, zolang deze veilig en vrij toegankelijk is. Het apparaat wordt uitgepakt en ingebouwd op een bestaande aansluiting. De verpakking en uw oude apparaat worden afgevoerd. Accessoires, zoals een keukenpaneel bij een vaatwasser, worden uiteraard overgezet van de oude op de nieuwe. 

Tips bij verzending

Wasmachine zelf installeren? Vergeet niet de transportbeveiliging te verwijderen.
Wasmachines en vaatwassers: Laat de machine het resterende water afpompen om een waterballet te voorkomen.
In alle gevallen moet de bezorgplaats op een veilige manier goed toegankelijk zijn.

België, Zeeland en Waddeneilanden

Houdt u bij transport leveringen naar België, Zeeland en de Waddeneilanden rekening met een langere levertijd van 1-2 dagen, PostNL zendingen worden normaliter de volgende dag afgeleverd.
Verzenden naar de Waddeneilanden is mogelijk door PostNL en onze transporteur. Wij verzorgen het transport van witgoed tot aan de vaste wal.
Een lokale transporteur die het transport naar de eilanden verzorgd zal de uiteindelijke aflevering verzorgen.
De kosten hiervoor dient u bij aflevering aan de lokale transporteur te betalen.
Voor Texel maken wij als voorbeeld gebruik van Texel Noordkop Logistics uit Den Helder.
Let op !  - Bij leveringen op de Waddeneilanden is het niet mogelijk om een oud apparaat mee retour te geven.
 

Niet mogelijk:

  • Randapparatuur wordt niet aangesloten. (DVD spelers, Kabelontvangers enz.)
  • Amerikaanse koelkasten worden niet naar boven of naar beneden (de oude) gebracht of aangesloten op de waterleiding.
    Bij "Installeren" wordt hij op een goed bereikbare plaats op de begane grond voor u uitgepakt en op zijn plek gezet.
    Indien gewenst voert de installateur de oude voor u af mits die op de begane grond staat.
  • Boren, zagen, loodgieterswerk enz. Alle aansluitingen dienen vrij toegankelijk aanwezig te zijn.
 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.