Shop Navigation:

Miele Service Certificaat 

Extra garantie voor nog meer zekerheid

Nog meer zekerheid

Sinds de oprichting van de Miele-organisatie - ruim 100 jaar geleden - is onze filosofie ‘er is geen betere’. Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er, afhankelijk van de veelvuldigheid van het gebruik, storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten.

Geen servicekosten

Profiteer daarom nu van het unieke Miele-Service-Certificaat. Een servicecontract waarmee u - gedurende tien jaar - geen rekening meer hoeft te houden met onvoorziene servicekosten en dat meer omvat dan uw fabrieksgarantie of wettelijke garantie. Met het Miele-Service-Certificaat zijn deze onvoorziene kosten volledig budgetteerbaar. Vanzelfsprekend is gedurende de wettelijke garantietermijn de volledige Miele-garantie van kracht.

Wat kost het Miele-Service-Certificaat?

Vanwege de verschillen in gebruikskarakter en technische structuur zijn de Miele-apparaten verdeeld in twee categorieën. Tegen betaling van een eenmalige bijdrage wordt de houder van het certificaat, gedurende een termijn van tien jaar, inclusief de garantietermijn na aankoopdatum, geen reparatiekosten in rekening gebracht als gevolg van storingen. Voor het direct afsluiten van een Miele-Service-Certificaat kunt u hier rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier. Voor Miele-apparaten die meer dan drie maanden in gebruik zijn, kan geen servicecontract worden afgesloten

Snel en vakkundig

Eventuele reparaties of het verhelpen van storingen worden in de overeengekomen periode van tien jaar snel en vakkundig uitgevoerd door de serviceorganisatie van Miele Nederland of een door Miele geautoriseerde dealer. Alle kosten voor arbeidsloon, onderdelen en voorrijkosten komen gedurende de contractperiode voor rekening van Miele Nederland. Uiteraard met inachtneming van de bijbehorende contractvoorwaarden.

Garantieverlenging voor Miele-stofzuigers

Speciaal voor Miele-stofzuigers is er de Stofzuiger Garantie Plus Box. Een servicecontract waarmee u - gedurende vijf jaar - geen rekening meer hoeft te houden met onvoorziene servicekosten. De Stofzuiger Garantie Plus Box biedt u namelijk niet alleen een verlenging van de garantie op uw Miele-stofzuiger van in totaal vijf jaar, maar bevat tevens vier pakken hoogwaardige Miele HyClean-stofcassettes.

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Bestsellers.eu?
Sinds 1999 online!
Altijd Nederlandse producten
Altijd volledige garantie
Eenvoudig betalen
Veilig met SSL bestellen
Hoge klantbeoordeling
Goed en eerlijk advies
Bezorg & installatieservice
Gratis uw oude witgoed retour
0229-268474
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.