Tijdelijk € 100,- retour bij aankoop van een Miele-espressomachine

Houdt u er ook van om thuis te ontspannen met een aromatische kop espresso, koffie, cappuccino of glas Latte Macchiato? Dan bent u bij Miele aan het juiste adres. Voor Miele is koffie namelijk een passie. Daarom hebben wij onze espressomachines verder geperfectioneerd. Het resultaat is aromatische koffie, een zeer comfortabele bediening en een exclusief design. Met de nieuwe vrijstaande espressomachines kunt u dan ook thuis volop genieten van uw favoriete koffie. Met de Miele Barista CM5 en CM6 kunt u nu dubbel genieten. Want bij aankoop van de Miele Barista CM5 of CM6 krijgt u tijdelijk € 100,- retour.

Klik hier voor alle Miele espressomachines

Verzilver uw actievoordeel van € 100,-

Heeft u reeds de expressomachine aangeschaft? Doorloop dan de volgende stappen om uw actievoordeel van € 100,- te verzilveren.

Stap 1: registreer uw gegevens in Mijn Miele
Klik op actievoordeel verzilveren en registreer uw naam en adresgegevens in Mijn Miele.

Stap 2: registreer uw vrijstaande koffieautomaat
Registreer het fabricagenummer van uw vrijstaande koffieautomaat, uw aankoopdatum en bankgegevens en klik op 'verder'.

Stap 3: verstuur uw aankoopnota in combinatie met de print van de bevestigingspagina

Print de bevestigingspagina of de bevestigingsmail en stuur deze samen met een kopie van uw aankoopnota naar:

Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie koffieautomaten
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

Het actievoordeel van € 100,- wordt binnen 3 weken na ontvangst van de aankoopnota en print op uw bankrekening bijgeschreven.

LET OP: zonder de print van de bevestigingspagina of -mail en uw kopie van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 november tot en met 31 december 2013 in Nederland gekochte vrijstaande koffieautomaten uit de CM5- en CM6-serie. Tot 15 januari 2014 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/actieCM6 in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar Miele Nederland B.V., t.a.v. actie koffieautomaten, Antwoordnummer 10, 4100 VP Vianen. Een postzegel plakken is niet nodig. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.