Driedubbel besparen met de Miele-vaatwasser G4282SCVi

Miele-vaatwassers combineren de beste reinigings- en droogresultaten met een laag energie- en waterverbruik. En kiest u nu voor de G 4282 SC Vi van Miele, dan bespaart u niet alleen op water en energie, maar ook nog eens € 100,- in uw portemonnee. U bespaart dan ook driedubbel!Klik hier voor de G4282SCVi vaatwasser


Actievoordeel verzilveren
Om uw actievoordeel te verzilveren, dient u de volgende stappen te doorlopen.

Stap 1: registreer uw vaatwasser G 4282 SC Vi
Klik op actievoordeel verzilveren en registreer het fabricagenummer van uw vaatwasser G 4282 SC Vi en uw aankoopdatum en klik op 'verder'.

Stap 2: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan
Heeft u een Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele.

Stap 3: verstuur uw aankoopnota in combinatie met de print van de bevestigingspagina

U belandt automatisch op de bevestigingspagina. Print deze bevestigingspagina en stuur deze samen met een kopie van uw aankoopnota naar:

Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie afwasautomaat
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

De € 100,- zal - na ontvangst van uw aankoopnota en de print van de bevestigingspagina - binnen twee weken op uw rekening zijn bijgeschreven.


LET OP: zonder de print van de bevestigingspagina en een kopie van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor de 1 oktober tot en met 15 december 2013 in Nederland gekochte afwasautomaat G 4282 SC Vi. Tot 31 december 2013 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/actieafwasautomaat in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar Miele Nederland B.V., t.a.v. actie afwasautomaat, Antwoordnummer 10, 4100 VP Vianen. Een postzegel plakken is niet nodig. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.