EEN NIEUW TIJDPERK VOOR TECHNOLOGIE EN DESIGN
AEG heeft een revolutionaire nieuwe aanpak ontwikkeld om uw favoriete kledingstukken te beschermen. AEG heeft klantenkennis en wetenschap op een innovatieve manier aan elkaar weten te koppelen en transformeert wassen zo tot een ervaring die verder gaat dan alleen schoonmaken. Eindelijk kunt u erop vertrouwen dat zelfs uw kwetsbare kledingstukken met de grootste zorg worden behandeld. AEG draagt zorg voor uw meest delicate kledingstukken, met een technologie die vezels, kleuren en texturen echt beschermt.INTUÏTIEVE INNOVATIE, STIJLVOL DESIGN
Er wacht u een ongeëvenaarde ervaring, waarin de beste kwaliteit en technologische vooruitgang zijn gecombineerd met een strak Duits design - de ultieme innovatie. Onze nieuwe serie wasautomaten en drogers is niet zomaar een verbetering van onze eerdere producten. Het is een verbetering van wassen op zich. Want bij AEG zijn we iedereen altijd een stapje voor.

Ontdek hier alle AEG wasmachines.

Perfecte match
Vind de perfecte match voor uw wasmachine. Door een wasmachine en droger uit dezelfde serie te kiezen worden design en het niveau van kledingverzorging perfect op elkaar afgestemd.
Premium stijl met zorg ontworpen
Een premium, ergonomische ontwerp geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn.
Gebalanceerd ontwerp
Een symmetrisch Duits ontwerp met een centrale draaiknop die het bedieningspaneel in balans houdt en zorgt voor een gebruikersvriendelijke interface.

ELKE SERIE HEEFT ZIJN EIGEN UNIEKE TECHNOLOGIE
Elke serie wasmachines en drogers heeft zijn eigen, unieke technologie. Bij elke volgende serie gaat de machine een stapje verder op het gebied van kledingverzorging. Voor de allerbeste resultaten raden we aan om de wasautomaat met de bijpassende droger te combineren. De ultieme combinatie die uw kledingverzorging thuis gegarandeerd zal transformeren.

6000 serie met ProSense®-technologie
Intelligente sensoren detecteren automatisch de grootte van de lading en optimaliseren de hoeveelheid tijd, water en energie die nodig is voor de wascyclus. Of het nu een volle lading is of slechts een shirt, kledingstukken worden nooit te lang gewassen.

7000 serie met ProSteam®-technologie
Met de ProSteam-technologie kunt u een wasprogramma afronden met stoom om kreuk tot wel 30% te verminderen. Of kies het aparte stoomprogramma om kledingstukken op te frissen zonder ze te wassen. Minder strijken betekent minder slijtage van vezels, zodat uw kleding er langer als nieuw blijft uitzien.

8000 serie met ÖKOMix-technologie
De ÖKOMix-technologie is de eerste in zijn soort die garandeert dat elke vezel wordt gereinigd en verzorgd, zelfs tijdens kortere wasprogramma's. Door vooraf wasmiddelen en wasverzachter te mengen met water worden alle vezels bereikt, terwijl dit in andere wasmachines minder dan een derde is.

Ontdek hier alle AEG wasmachines.