Bij aankoop van één van de AEG apparaten uit het actieaanbod krijgt u nu een ICI PARIS XL e-gift Card ter waarde van 50, 75 of 150 euro cadeau. Met de nieuwe AEG wasmachines, drogers en was/droogcombinaties verwent u dus niet alleen uw was maar ook uzelf.

Wacht niet te lang want deze actie loopt van 15 oktober t/m 31 december 2018.

Bekijk alle actiemodellen

BIJ WELKE APPARATEN IS DEZE ACTIE GELDIG?
ICI PARIS XL e-Gift Card 150 euro bij aankoop van een AEG was/droogcombinatie waarvan het modelnummer begint met L9W, L8W of L7W.

ICI PARIS XL e-Gift Card 75 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met een L9F, L8F, of L8T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T9D of T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A+++.

ICI PARIS XL e-Gift Card 50 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met L7F of L7T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A++.

DOE MEE IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
Stap 1 - Koop uw apparaat tussen 15 oktober en 31 december 2018

Koop uw nieuwe wasmachine, droger of wasdroogcombinatie van AEG na 15 oktober en voor 31 december 2018. Bewaar het aankoopbewijs goed! Dit is niet alleen uw garantiebewijs, u heeft dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 - Registreer uw product en vraag uw e-Gift Card aan
Registreer uw product en meld u aan vóór 15 januari 2019 uw nieuwe apparaat aan op de website van AEG met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens om in aanmerking te komen voor een ICI PARIS XL cadeaubon.

Stap 3 - Validatie en ontvangst cadeaubon
Als uw aanvraag is goedgekeurd wordt de ICI Paris XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd. De e-Gift Card is inwisselbaar bij alle winkels van ICI PARIS XL in Nederland en de webshop van ICI PARIS XL

Voor meer informatie, voorwaarden, modellenlijst en aanvragen klik u hier.