Ontdek de Aziatische keuken tijdens de koken|eten|leven dagen!

Waan je in Azië en leer de veelzijdige en kleurrijke Aziatische keuken kennen. Proef de curry’s, de saté en de sake. Het kan allemaal tijdens de Aziatische koken|eten|leven dagen op 31 oktober en 1 en 2 november!

In vele interessante kookdemonstraties en workshops leer je omgaan met diverse typisch Aziatische gerechten uit verschillende landen. Van Thaise curry’s, tot Indonesische Gado Gado en Japanse Sushi. Vier keer per dag zijn er demonstraties van 24Kitchen-kok Danny van Grenzeloos Koken Azië. Met zijn enthousiasme leert hij je diverse heerlijke recepten, die je daarna eenvoudig zelf thuis kunt maken. Je kunt ook zelf aan de slag in één van de inspirerende kooksessies in de kookschool. Op de markt vind je diverse bijzondere producten en ingrediënten waarmee je direct je voordeel kan doen in je eigen keuken!

Iedere dag is er iets bijzonders te beleven:

Vrijdag 31 oktober: Sake en sushi.

Altijd al willen weten hoe je zelf sushi maakt? Op vrijdag is er, naast de vele andere kookdemonstraties, ook speciale aandacht voor de bereiding van verschillende soorten sushi. Daarnaast kun je in een proeverij kennis maken met sake. De hippe Aziatische drank waar, net als bij wijnen, vele smaak- kwaliteitvarianten in zijn.

Meld je aan voor de vrijdag

Zaterdag 1 november: Reis door Azië.

Azië is groot en divers, veel landen en culturen maken er deel van uit. Een ideaal werelddeel om lang doorheen te reizen. Beleef op zaterdag samen met ons de reis door Azië en leer de belangrijkste eetculturen kennen. Bezoek ook de markt en doe mee aan de vele activiteiten.

Meld je aan voor de zaterdag

Zondag 2 november: Familiedag.

Familie staat in Azië op nummer één. Zo ook op zondag. Op deze speciale familiedag is er zowel voor jong als oud van alles te beleven. Er is dan ook extra aandacht voor de kleine keukenprinsen en –prinsessen vanaf 5 jaar. Speciaal voor hen zijn er die dag diverse leuke en leerzame kinderactiviteiten.

Meld je aan voor de zondag


De toegang is gratis. Houd echter wel rekening met het beperkt aantal beschikbare plekken voor de workshops en kooksessies. Om hieraan deel te kunnen nemen kun je je tijdens het evenement inschrijven.

Bekijk een impressie van eerdere koken|eten|leven dagen

Laat u vrijblijvend adviseren.

Adviesgesprek in het inspiratiehuis 20|20


Het gebruiksplezier van uw keuken wordt voor een belangrijk deel bepaald door de apparaten die u hierin gebruikt. Een adviesgesprek in inspiratiehuis 20|20 zorgt ervoor dat u goed doordacht de juiste keuze kunt maken. Hierbij geldt dat ieder persoon zijn eigen wensen heeft. Maak direct een afspraak.

 In het Bosch en Siemens inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp wordt niets verkocht. U krijgt een advies op maat.

Heeft u in het Inspiratiehuis mooie producten gezien die u wilt aanschaffen? U vindt ze op onze website. Mist u een product? Vraag dan een offerte aan.