U overweegt een nieuwe keuken of u wilt uw huidige keuken aanpassen, maar waar begint u? Bij de apparatuur, want die vormt immers de basis van elke keuken. In inspiratiehuis 20|20 vindt u een zeer uitgebreide collectie van Bosch & Siemens op het gebied van keukenapparatuur. Hier ontdekt u alle innovaties op het gebied van koken en foodtrends. De adviseurs van Bosch & Siemens begeleiden u graag in uw oriëntatieproces en kunnen u voorzien van vrijblijvend advies dat aansluit op uw lifestyle en wensen. Proef, leer, kijk en doe vooral veel inspiratie op tijdens één van onze vele demonstraties of workshops. Ontdek wie u bent in de keuken én welke keukenapparatuur daar het best bij past.

Bosch
Bij Bosch draait het om mensen en milieu. De huishoudelijke apparaten die Bosch ontwikkelt maken ons leven aangenamer en makkelijker, maar leveren ook een positieve bijdrage aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Bosch streeft ernaar zijn apparaten zo praktisch, schoon en energiezuinig te maken. Daarom investeert Bosch in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit. Geen wonder dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.

Siemens
Siemens maakt uw leven gemakkelijk met innovatieve technologie. Daarom verlegt Siemens continu grenzen van wat technisch mogelijk is. Zodat u onbezorgd kunt genieten. Er zijn dingen in het leven die het verdienen om meer tijd aan te besteden. Geef uw huishouden zo veel mogelijk uit handen en geniet van de lekkerste gerechten. Met de nieuwe Siemens ovens kookt u ook nog eens in de helft van de tijd.

Adviesgesprek voor keukenapparatuur
Het gebruiksplezier van uw keuken wordt voor een belangrijk deel bepaald door de apparaten die u hierin gebruikt. Een adviesgesprek in inspiratiehuis 20|20 zorgt ervoor dat u goed doordacht de juiste keuze kunt maken. Twijfelt u tussen Bosch en Siemens of heeft u nog geen keuze gemaakt, maak dan een afspraak voor een onafhankelijk adviesgesprek. 

- In inspiratiehuis 20|20 wordt niets verkocht. U krijgt een advies op maat.
- Bosch & Siemens nemen de tijd voor u om te kijken wat het beste bij u past.
- Bosch & Siemens helpen u door de vele keuzemogelijkheden met praktische tips.
- De gebruiksvriendelijkheid kunt u met werkende apparaten zelf beoordelen.
- U ontvangt een uitgebreide samenvatting van uw gesprek.

Een adviesgesprek duurt circa 1 uur.

Demonstratie
Wanneer u zich oriënteert op nieuwe keukenapparatuur komt u voor veel keuzen te staan. Om te bepalen welke apparatuur het beste bij u past zijn er op zaterdag en zondag demonstraties waaraan u gratis kunt deelnemen. Tijdens een demonstratie laat een professionele kok u kennis maken met de belangrijkste apparaten en technieken en toont al kokend de diverse keuzemogelijkheden. Zo ziet u de apparaten in werking, kunt u proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Een demonstratie duurt circa 2 uur.

Naast een demonstratie kunt u op zaterdag en zondag deelnemen aan de lezing  'De Belangrijkste Keuzen'. Hierin wordt, aan de hand van een overzichtelijke presentatie, merkonafhankelijk uitleg gegeven over de algemene keuzen waar u voor staat bij de aanschaf van keukenapparatuur. U krijgt antwoord op vragen als "Wat is het verschil tussen koken op gas en koken op inductie?", "Welke verschillende afzuigsystemen zijn er?" en "Wat is koken met stoom?". Met deze kennis bent u nog beter in staat de apparatuur te kiezen die het beste bij u past.

Deze lezing duurt circa 30 minuten.