Een stageplaats is een belangrijk onderdeel van een beroepsopleiding. De student doet ervaring op en leert verschillende bedrijven kennen. Dit is belangrijk voor de keuze van een vervolgopleiding en bij het starten op de arbeidsmarkt. Ook voor de sociale ontwikkeling biedt een stage een belangrijke bijdrage. Voor veel studenten is dit de eerste kennismaking met het bedrijfsleven en leren ze voor de eerste keer hoe het is om binnen een bedrijf te functioneren, afspraken na te komen en om te gaan met collega's. 

Wat is ECABO?
ECABO is de schakel tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven voor de economisch/administratieve opleidingen. Ze zorgt dat het bedrijfsleven de medewerkers krijgt die het nodig heeft. ECABO is verantwoordelijk voor de inhoud van mbo-opleidingen in o.a. de commerciele sector.

ECABO heeft de certificering van Bestsellers.eu als Erkend Leerbedrijf opnieuw verlengd met 4 jaar! Dit biedt een garantie voor:
– De kwaliteit van de werkzaamheden van de student.
– De kwaliteit van de begeleiding tijdens de stage.
– Een geschikte en veilige leeromgeving voor de student.

Op zoek naar een stageplaats?
Bij Bestsellers.eu hebben we regelmatig stageplaatsen beschikbaar. We zorgen ervoor dat je kennis maakt met (bijna) alle facetten van het bedrijf. Dat is lekker afwisselend en op deze manier leer je ook echt iets tijdens je stage.
Ben je op zoek naar een stageplaats? Klik dan hier.
Wil je meer weten over ECABO? Klik dan hier.