2 seconden, 1 knop, 0 problemen.
Met 1 druk op de knop start de beste oplossing voor uw was.

Bekijk alle Indesit wasmachinesUw dagelijkse besparing.
Voor uw dagelijkse was zorgt een programma op 30° voor dezelfde resultaten als een was op hogere temperaturen. Een enorme energiebesparing en de zekerheid dat u altijd frisse en schone kleding heeft.

Push & wash technologie
Technologie van turbo-programmering
Slechts één klik en uw Innex stelt meteen het wasprogramma in en start de machine, zelfs als de machine uit staat.In slechts 45’ verwijdert het de meestvoorkomende vlekken van de alledaagse was zonder kledingstukken te hoeven voorbehandelen.

Ontwerpevolutie
Volledig Italiaans design.
Betrouwbaar, robuust en ook met een sterke focus op esthetica , uw Innex heeft een minimalistisch ontwerp om het nog gebruiksvriendelijker te maken.

Antigeur programma
Met de innovatieve trommelbeweging, een extra spoeling aan het einde van het programma en constante controle over de temperatuur zorgen ervoor dat hardnekkige geuren, zoals nicotine, transpiratie of vet verwijderd worden.
Anti-vlek optie


Voor het nog grondiger verwijderen van verschillende soorten vlekken.;
- Verwijderen van organische vlekken, zoals saus, dressing,  
- Verwijderen van vlekken zoals inkt en make-up.
- Verwijderen van typische outdoor vlekken, zoals gras en modder.

Snel programma
Selecteer de tijd die voor u het beste uitkomt om de was te doen.
9 minuten : het snelste opfrisprogramma nu verkrijgbaar.
30 minuten: een kort wasprogramma op 30° C ideaal voor gemengde was.
1 uur : een wasprogramma op 60° C met een uitstekende combinatie van tijd en wasresultaten.

Snel vooruit
Als u plotseling de deur uit moet en uw wasmachine niet wilt aanlaten, druk dan op de knop Fast Forward (snel vooruit) waarna de machine het spoelen en centrifugeren overslaat om het programma na slechts 20 minuten te beëindigen.

Sportoptie
Drie speciaal ontworpen programma's voor alle sportkleding van het hele gezin garanderen perfecte, fris ruikende resultaten voor schoenen, gymspullen en technische stoffen/vezels.

Beddengoed programma
Om u te helpen tijd en geld te besparen, is er een delicaat programma om de zachtheid en het volume van uw beddengoed te behouden.

Zelfreiniging programma
Speciaal ontwikkeld om zonder speciale reinigingsmiddelen de binnenkant van de machine te reinigen. Door dit programma regelmatig uit te voeren zorgt u ervoor dat u de was doet in een machine die altijd schoon en hygiënisch is, en verbetert u de levensduur van de machine door op 90° alle voedselresten te verwijderen die mogelijke nare geurtjes veroorzaken.

Bekijk alle Indesit wasmachines