LG 6 Motion: Echt schoon met de beste verzorging.

U wilt dat uw was echt schoon wordt, met ook nog eens de beste verzorging. LG introduceert 6 Motion, een unieke manier van wassen die bestaat uit zes verschillende wasbewegingen. Ieder wasprogramma gebruikt een verschillende combinatie van deze bewegingen, waarmee het optimale resultaat wordt behaald.Kortom, als op een wasmachine LG staat, kunt u rekenen op de drie waarden van LG: innovatief, betrouwbaar en krachtig.

Bekijk hier alle LG wasmachines

Handwas of machinewas? Dankzij 6 Motion hoeft u over die vraag niet meer na te denken. Wasmachines die van deze techniek gebruikmaken, behandelen uw was met een combinatie van maximaal zes verschillende bewegingen (draaien, schrobben, filteren, rollen, schommelen en tuimelen), waardoor zelfs de meest delicate stoffen verbluffend schoon worden.

Direct Drive-systeem: Daarnaast heeft LG de riemen en een aantal andere bewegende delen uit uw wasmachine gehaald en vervangen door een motor die de trommel rechtstreeks aandrijft. De voordelen hiervan zijn natuurlijk groot: niet alleen verbruiken LG wasmachines hierdoor veel minder energie en zijn ze duidelijk stiller, ze gaan ook nog eens veel langer mee. Daarom geeft LG u een garantie van tien jaar op de motor.

Bekijk hier alle LG wasmachines