Bij Miele houden we van schoon. Zo zorgt onze nieuwe W1-wasmachine met PowerWash voor een ongekend schone was én dat ook nog eens binnen een recordtijd van één uur! Het wasgoed wordt sneller bevochtigd en door de unieke sopcirculatie wordt de werking van het wasmiddel maximaal benut, waardoor het wasresultaat 10% beter is. Daarbij zorgt het automatische doseersysteem TwinDos met één druk op de knop voor het beste vloeibare wasmiddel voor bonte én witte was.

Bovendien krijgt u van 1 mei t/m 30 juni 2014 bij alle Miele-wasmachines met 1.600 toeren de krachtige S 700-stofzuiger ter waarde van € 169,95 cadeau! Zo houdt u én uw was, én uw huis stralend schoon!

Bekijk hier alle Miele 1600 toeren wasmachinesActievoordeel verzilveren

 Heeft u reeds een wasmachine met 1.600 toeren aangeschaft? Doorloop dan de volgende stappen om uw actievoordeel te verzilveren.

Stap 1: registreer uw wasmachine

 Klik op actievoordeel verzilveren en registreer het fabricagenummer van uw wasmachine en uw aankoopdatum en klik op 'verder'.

Stap 2: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan

 Heeft u een account in Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele.

Stap 3: verstuur uw aankoopnota in combinatie met de print van de bevestigingspagina

 Print de bevestigingspagina of de bevestigingsmail en stuur deze samen met een kopie van uw aankoopnota naar:

Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie wasautomaten
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

U kunt een kopie van uw aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten. De Miele-stofzuiger wordt na ontvangst van de aankoopnota en de print van de bevestigingspagina zo spoedig mogelijk naar u verzonden.

LET OP: zonder de print van de bevestigingspagina of -mail en uw kopie van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.

Actievoorwaarden

 Deze actie geldt allee n voor de vanaf 1 mei tot en met 30 juni 2014 in Nederland gekochte Miele-wasmachines met een Nederlands bedieningspaneel en een centrifugesnelheid van 1.600 toeren per minuut. Tot 15 juli 2014 heeft u de mogelijkheid het actievoordeel te verzilveren door uw aankoopgegevens op www.miele.nl/1600toeren in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar Miele Nederland B.V., t.a.v. actie wasautomaten, Antwoordnummer 10, 4100 VP Vianen (een postzegel plakken is niet nodig) of naar het e-mailadres info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. U kunt de door Miele ter beschikking gestelde S 700-stofzuiger in het wit niet ruilen voor een ander type en/of andere kleur. Het actieaanbod is niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.