Met een S8 stofzuiger van Miele zit u altijd goed. En voor iedereen is er een geschikte Miele stofzuiger. Een prachtig design, de mooiste kleuren en Miele-topkwaliteit, wat wilt u nog meer?Opvallende kenmerken van de S8-stofzuigers: 

• Innovatief lichtconcept: LED verlichting voor zuigmond en verlicht parkeersysteem
• DynamicDrive-zwenkwieltjes met schokbrekers voor meer comfort en minder lawaai
• Actieradius tot dertien meter 
• Elegant design en ruime kleurkeuze 
• Inhoud stofcassette 4,5 liter (type GN)
• Bediening door handgreepbesturing 
• Slimme Automatic-stand: Het vermogen wordt aangepast aan de ondergrond 


Perfecte stofopname
De nieuwe S8 serie zorgt voor een perfecte stofopname dankzij een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat uw vloer perfect wordt gereinigd. 

Niets kan ontsnappen - behalve schone lucht
Dat de lucht die wordt uitgeblazen schoon is, is bij Miele een  vanzelfsprekendheid. Miele stofzuigers onderscheiden zich niet alleen door de filterende werking van het AirClean filtersysteem, maar de behuizing is zo afgedicht dat geen enkel stofje kan ontsnappen. Daardoor komt alleen schone lucht weer terug in de ruimte. 

13 meter grote actieradius
Met een actieradius van dertien meter kunt u ook grote vertrekken moeiteloos stofzuigen zonder vaak te wisselen van stopcontact.

Vertrouw op Miele kwaliteit
Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit. De nieuwe S8-serie stofzuigers worden daarom geproduceerd in een fabriek van Miele vlakbij het hoofdkantoor in het Duitse Gütersloh. Zestig procent van alle onderdelen maakt Miele zelf, in plaats van deze in te kopen. Want onze eisen zijn uitzonderlijk hoog. Dat geldt niet alleen voor bijvoorbeeld de krachtige motor, maar ook voor de kunststof elementen. 


Download de brochure: Miele S8 stofzuigers
Bekijk hier alle modellen op onze website

 

 

*Let op: de kenmerken verschillen per model