Al in 1927 introduceerde Miele haar eerste stofzuiger. Tot op de dag van vandaag onderscheiden Miele-stofzuigers zich door een effectieve zuigkracht, moderne kleuren, een fraai design, uitstekende filtersystemen en een hoog bedieningscomfort. Dit wordt nog eens onderstreept door het groot aantal Miele-stofzuigers dat sinds 1927 onze fabriek heeft verlaten. Maar liefst 50.000.000 Miele-stofzuigers zijn in vele huishoudingen terecht gekomen en dat viert Miele graag met u  met de nieuwe, tijdelijk verkrijgbare Complete C3 Celebration PowerLine-stofzuiger! En kiest u voor de Complete C3 Celebration PowerLine, dan ontvangt u tijdelijk € 20,- retour.

Waarom een Miele Complete C3 Celebration PowerLine?

Eenvoudig stofzuigen met Miele

De vele technische innovaties bij Miele-stofzuigers maken het stofzuigen eenvoudig en comfortabel. Bijvoorbeeld de comfortabele bediening via de plus/min-voetbediening. U hoeft hiervoor dus niet meer te bukken.

Het Air-clean-filtersysteem van Miele

Het air-clean-filter-systeem bestaat uit wel 12 lagen en biedt u optimale hygiëne. Meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Daardoor komt alleen schone lucht weer terug in de ruimte.

Continu de beste resultaten

De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat uw vloer perfect wordt gereinigd.

Zonder te bukken het snoer opbergen

Bij alle Miele-sledestofzuigers kunt u het snoer comfortabel oprollen met een druk op de knop, zodat u niet hoeft te bukken. Moet het snoer maar voor een deel worden opgerold, dan houdt u de toets ingedrukt tot de gewenste lengte in bereikt.

100% controle tijdens het productieproces

Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit. Van idee tot eindproduct. Miele-stofzuigers worden uitsluitend in eigen fabrieken ontwikkeld en gefabriceerd. Aan het einde van het productieproces wordt de werking van elke stofzuiger nog een keer uitgebreid getest. Pas als de apparaten deze test hebben doorstaan, verdienen ze de Miele.

Waar vind ik deze stofzuiger?
De stofzuiger is gemakkelijk in onze winkel te vinden onder: Huishoudelijk -> Stofzuigers -> Stofzuigers met stofzak of door eenvoudig op de volgende link te klikken: Complete C3 Celebration PowerLine

Actievoordeel verzilveren

Heeft u tussen 1 maart en 30 april 2015 de Complete C3 PowerLine-stofzuiger van Miele aangeschaft? Verzilver dan tot 15 mei 2015 uw actievoordeel. Doorloop hiervoor de volgende stappen.

Hoe vraag ik mijn Cashback aan?

Stap 1: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan

Klik op Actievoordeel verzilveren

Heeft u een account in Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele. 

Stap 2: registreer uw stofzuiger

Registreer het fabricagenummer van uw Miele Complete C3 PowerLine-stofzuiger, uw aankoopdatum en bankgegevens. Klik op 'verder' om uw registratie te voltooien.

 Stap 3: verstuur uw aankoopnota in combinatie met de print van de bevestigingspagina

Print de bevestigingspagina of de bevestigingsmail en stuur deze samen met een kopie van uw aankoopnota naar:

Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie celebration
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

U kunt een kopie van uw aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie celebration. Het actievoordeel van € 20,- wordt binnen 3 weken na ontvangst van de aankoopnota en print op uw bankrekening bijgeschreven.

 LET OP: zonder de print van de bevestigingspagina of -mail en uw kopie van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.