Maak een perfecte start met een Classic-wasmachine van Miele

Alleen een Miele wast als een Miele. Perfect schone was, zeer behoedzame wasbehandeling en een laag energieverbruik. Dat wordt wederom bewezen met de Classic-wasautomaten van Miele. De zorg voor uw kostbare kleding wordt met deze wasautomaten uit handen genomen, zodat u tijd heeft voor andere dingen. Bijvoorbeeld voor uw gezin. Familie is immers de basis in het leven. Vanuit dat oogpunt maken we al meer dan 115 jaar apparaten van hoogwaardige kwaliteit, met als doel het leven thuis te veraangenamen. En kiest u nu voor de Classic-wasautomaat WDA 200 WPM of WDA 210 WPM van Miele, dan ontvangt u tijdelijk € 100,- retour!

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor een W Classic-wasautomaat van Miele:

- Lange levensduur
Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

- SoftCare-System met SoftCare-trommel: sneller, zuiniger en minder slijtage van uw kleding
De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel* zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed. Het Duitse wfk-onderzoeksinstituut bevestigt de optimale wasbescherming door de Miele-SoftCare-trommel.

- Zeer lage verbruikswaarden
Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie als nodig is. De zuinigste wasmachines wassen zelfs 20% efficiënter dan wordt voorgeschreven voor de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++.

- Geëmailleerde voorzijde: krasvast, corrosiebestendig, eenvoudig te reinigen en kleurvast
Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de voorzijdes van alle wasmachines, drogers en wasdroogcombinaties. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en zeepbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

- Watercontrol-systeem: optimale waterbeveiliging (20 jaar garantie op het waterbeveiligingssysteem)
De waterniveausensor en de vlotter in de bak bieden de beste bescherming tegen waterschade. De toevoerslang is bovendien omvlochten met metaal, wat het nog meer beschermt tegen beschadigingen van buitenaf. Dit ruimtebesparende waterbeveiligingssysteem is bijzonder praktisch voor wasdroogcombinaties of bovenladers, die vaak in een krappe ruimte staan opgesteld. Miele biedt vanaf de aankoopdatum 20 jaar garantie op het Waterproof Metal-systeem.

Wilt u meer informatie over de actiemodellen?
Ontdek hier de unieke kenmerken van de Miele W Classic-wasmachines WDA 200 WPM en WDA 210 WPM.

Hoe vraag ik mijn Cashback aan?

Actievoordeel verzilveren
Heeft u tussen 1 maart en 30 april 2015 een Classic-wasmachine WDA 200 WPM of WDA 210 WPM van Miele aangeschaft? Dan ontvangt u tijdelijk € 100,- retour. Verzilver tot 15 mei 2015 uw actievoordeel. Doorloop hiervoor de volgende stappen.

Stap 1: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan
Klik op actievoordeel verzilveren. U belandt op de inlogpagina van Mijn Miele. Heeft u een Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele.

Stap 2: registreer uw Miele W Classic-wasmachine
Registreer het fabricagenummer van uw Miele W Classic-wasmachine, uw aankoopdatum en bankgegevens. Klik op 'verder' om uw registratie te voltooien.

Stap 3: verstuur uw aankoopnota in combinatie met de print van de bevestigingspagina
Print de bevestigingspagina of de bevestigingsmail en stuur deze samen met een kopie van uw aankoopnota naar:
Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie wasautomaten
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

U kunt een kopie van uw aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten. Het actievoordeel van € 100,- wordt binnen 3 weken na ontvangst van de aankoopnota en print op uw bankrekening bijgeschreven.

LET OP: zonder de print van de bevestigingspagina of -mail en uw kopie van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.