De Miele W5000 wasmachine wordt geleverd met het nieuwe Autodos systeem. De twee reservoirs van het Autodos systeem worden gevuld met vloeibaar wasmiddel en waspoeder. Per gekozen programma kiest de W5000 zelf het juiste wasmiddel en de juiste hoeveelheid wasmiddel.

Hoeveel wasmiddel heeft u nodig per wasbeurt?
Niemand weet dit precies, omdat dit wisselt per wasbeurt.
Bijna altijd wordt er teveel of juist te weinig wasmiddel gebruikt. Bij een teveel aan wasmiddel raakt de wasmiddel vervuilt en ontstaat er vetluis in de machine. Hierdoor ontstaan vaak zwarte puntjes of vlekjes op de kleding. Bij te weinig wasmiddel wordt het wasgoed niet goed schoon en moet de kleding opnieuw worden gewassen. De Miele W5000 wasmachine meet automatisch hoeveel wasgoed er in de trommel zit, hoe vuil het wasgoed is en de hardheid van het water.
Dankzij het Autodos systeem gebruikt altijd de Miele W5000 exact de juiste hoeveelheid wasmiddel. Dit levert een gemiddelde besparing van wasmiddel op van maar liefts 30%!

Op de levensduur van de wasmachine (gemiddeld 20 jaar) levert dit een besparing van ongeveer € 600,- op, alleen al aan wasmiddel. Uiteraard kunt u via de wasmiddellade in de wasmachine ook een ander type wasmiddel gebruiken om bijvoorbeeld te impregneren.

 

De voordelen van Miele Autodos op een rij:

Altijd het juiste wasmiddel
Altijd de juiste hoeveelheud wasmiddel
Gemiddeld 30% besparing op wasmiddel
Veilig voor uw kleding en voor het apparaat
Heel eenvoudig in bediening
Goed voor milieu en portemonnee

De Miele W5000 Autodos is nu verkrijgbaar via Bestsellers.eu
Klik hier voor meer informatie over de Miele W5000 Autodos