Miele introduceert de nieuwe W1 wasmachines en T1 wasdrogers.
Naast een volledig vernieuwd design heeft Miele weer een aantal handige nieuwe functies ontwikkeld om het wassen nog gemakkelijker te maken.

Bekijk hier het actuele assortiment Miele wasmachines
Bekijk hier het actuele assortiment Miele wasdrogers

 

TwinDos: automatische wasmiddeldosering

Wasmiddeldosering in 2 fasen: Het beste vloeibaar wasmiddel met 1 druk op de knop.
Dankzij het TwinDos systeem gebruikt u nooit meer te veel of te weinig wasmiddel. De wasmachine kiest zelf de hoeveelheid wasmiddel. Het wasmiddel verdwijnt met fles en al in de machine. Het TwinDos systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1 en UltraPhase 2 wasmiddel van MIELE, of met regulier vloeibaar wasmiddel of wasverzachter van uw eigen favoriete merk.

PowerWash: Uw wasgoed was nog nooit zo schoon

Een nieuwe dimensie voor de perfect schone was.
Het PowerWash-systeem herdefinieert het wasproces. De reinigingsprestaties en de wassnelheid zijn van ongekend niveau. PowerWash dankt zijn superieure prestaties aan twee unieke kenmerken: PowerShower en QuickPowerWash.
Het doordachte principe van PowerShower van MIELE zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil en een buitengewoon wasresultaat. Het wasgoed wordt namelijk sneller bevochtigd en door de unieke sopcirculatie wordt de werking van het wasmiddel maximaal benut. Het resultaat is een zichtbaar schonere was. Met QuickPowerWash garandeert een Miele wasautomaat een eersteklas wasresultaat in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten wasresultaat A !

CapDosing: Voor speciale wasmiddelen

Miele-caps bieden de prefecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s en toepassingen. U plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasautomaat doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.
Het brede assortiment MIELE caps biedt voor iedere speciale toepassing het geschikte middel: zes speciale wasmiddelen (Sport, Dons, Outdoor, WoolCare, SilkCare en Impregneermiddel), drie wasverzachters (Aqua, Nature en Cocoon) en een Booster voor het verwijderen van hardnekkig vuil.