De nieuwe stofzuigers van Philips voldoen aan de eisen van het nieuwe energielabel voor stofzuigers. Op dit label ziet u niet alleen het energieverbruik, maar ook de prestaties van de stofzuiger zoals de stofopname op tapijt of harde vloeren, de stofuitstoot en het geluidsniveau. Lees hier alles over het nieuwe energielabel voor stofzuigers.

Hoeveel vermogen (in Watt) hebt u nodig voor een nette woning?
Tot nog toe werd aangenomen dat echt schone reinigingsresultaten alleen haalbaar waren met een hoog vermogen (Watt). Nu zijn echter ook bij een lager energieverbruik uitstekende resultaten mogelijk - zonder compromissen en met een zeer goed resultaat!

Doorslaggevend is daarbij een innovatieve technologie, die in de volledige stofzuiger wordt toegepast. Van de motor tot de zuigmond aan de onderkant. Met zijn ervaring van meer dan 40 jaar kan Philips ook nu nog steeds hoge reinigingsprestaties met een hoge energie-efficientie aanbieden!

Gratis LED lampenpakket t.w.v. € 50,-

Koop een actiemodel Philips stofzuiger en ontvang een gratis LED lampenpakket t.w.v. € 50,-. Na aankoop kunt u uw lampenpakket aanvragen via de website van Philips. Deze actie is geldig voor aankopen gedaan in de periode van 15-09-2014 t/m 15-11-2014. Volledige inzendingen dienen uiterlijk 29-11-2014 in het bezit van Philips te zijn.

Bekijk hier alle Philips stofzuiger met stofzak
Bekijk hier alle Philips stofzuiger zonder zak

Hoe ontvangt u uw LED lampenpakket?
Registreer uw stofzuiger via de website van Philips. Daar vindt u ook alle voorwaarden van deze actie. Tijdens het registreren dient u een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.