Voeg eenvoudig vergeten kleding toe
T-shirt vergeten? Met AddWash kun je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om mee te laten spoelen of centrifugeren.

AddWash
Vanaf nu is vergeten wasgoed geen probleem meer dankzij Samsung's AddWash! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren.  Dit betekent dat er niet opnieuw een was gestart hoeft te worden als er wasgoed vergeten is toe te voegen.

Veiligheid
AddWash is op meerdere manieren beveiligd. Temperatuur Boven de 50°C gaat de AddWash deur niet open.  Schuimbeveiliging Mocht het schuimniveau te hoog zijn, dan gaat de AddWash deur niet open.  Pauze De AddWash deur kan alleen worden geopend als de wasmachine op pauze wordt gezet.  Kinderslot De AddWash deur zit op slot tijdens het wassen en kan ook vóór of na het programma op kinderslot worden gezet.

Wasresultaat
Het wasresultaat zal teruglopen naar gelang de was op een later tijdstip wordt toegevoegd tijdens het wasprogramma. Als het wasgoed binnen 15 minuten wordt toegevoegd zal het wasresultaat 90% of hoger zijn.

Temperatuur
De wasmachine zal, na het openen en sluiten van de AddWash deur, het water eerst op de temperatuur brengen van vóór het openen van de AddWash deur.

Serie
AddWash is beschikbaar in de 5, 6, 7 en 8-serie. Allen zijn voorzien van EcoBubble en de stille Digital Invertor Motor. Vanaf de 6-serie AddWash is ook Smart Control en Super Speed geïntegreerd, voor een snelle, en makkelijk te bedienen wasmachine. De 7-serie heeft daarnaast de grote en makkelijk toegankelijke Crystal Blue deur en de 8-serie heeft zelfs een maximale belading van 12kg.

 

Bedienen op elk moment, waar je ook bent
Met Smart Control bedien je je wasmachine waar en wanneer je wilt met een app op je smartphone. Of je nu binnen of buiten bent, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

Krachtige bubbels, krachtig resultaat

EcoBubble™-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen*. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim dat snel de stof binnendringt en vuil heel eenvoudig verwijdert, de stof beschermt en energie bespaart.

Een volledig wasprogramma in minder dan een uur
Met de nieuwe wasmachine van Samsung is je was in 59 minuten stralend schoon. De kleding wordt extra grondig gereinigd dankzij Speed Spray en de rotatiesnelheid zorgt ervoor dat je was binnen 59 minuten klaar is.

Intensieve vlekverwijdering
Met de Bubble Soak-technologie kun je met een simpele druk op de knop zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Je kleding wordt grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en effectief worden verwijderd.

Schitterend design
De transparante of oceaanblauwe Crystal Gloss Door ziet er schitterend uit en heeft een rustgevende uitstraling. Het handvat zit ook 45 graden hoger, zodat je de machine gemakkelijk open kunt maken.

Minder geluidshinder en trillingen
VRT Plus™ technologie vermindert geluid en trillingen tijdens het wassen. De 3D Vibration Sensor houdt de trommel perfect in balans, zelfs bij centrifugeren met een hoog toerental.

Gegarandeerde duurzaamheid en energiezuiniger
Een stille Digital Inverter Motor zorgt voor maximale energiezuinigheid en langdurige prestaties. Hij verbruikt minder energie dan een reguliere motor en gaat bijzonder lang mee.

Eenvoudige probleemoplossing
Het automatische Smart Check programma herkent en analyseert problemen en biedt snelle, gemakkelijke oplossingen via een smartphone-app. Dit bespaart je dus tijd en moeite!