Koud wassen met perfect wasresultaat

De Eco bubble technologie in de machine maakt het mogelijk om op koude temperaturen toch een wasresultaat van 40 graden te behalen. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook gunstig voor het milieu.


Hoe werkt Samsung Eco Bubble?

Samsungs innovatieve Eco Bubble-technologie die in deze wasmachines wordt gebruikt, garandeert het allerbeste wasresultaat. Bij de Eco Bubble-technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat uw was perfect schoon wordt. En het mooiste aan deze ingenieuze Eco Bubble-technologie is dat er voor dit fantastische resultaat geen warm water nodig is en er zodoende tot wel 70% minder energie wordt verbruikt. De Eco Bubble-technologie zorgt voor echt milieuvriendelijke waskracht. Bekijk hier alle Samsung wasmachines.


30 dagen niet tevreden, geld terug!

Indien u binnen 30 dagen na aanschaf niet tevreden bent over de EcoBubble wasmachine, en dit valt binnen de actievoorwaarden, dan haalt Samsung de wasmachine op en betaalt het aankoopbedrag aan u terug. Deze actie geldt tot 31 december 2012. Meer informatie.