Ontdek de innovatie van de revolutie in je vaatwasser.

Whirlpool PowerDry vaatwassers: Altijd een droge vaat.
Het PowerDry systeem zorgt voor optimale droogresultaten dankzij het innovatieve dubbele luchtcirculatiesysteem. Dit is een volledig gesloten luchtcirculatiesysteem dat stoom uit de vaatwasser onttrekt en afvoert, en in de plaats daarvan koele lucht in de vaatwasser blaast. Zo zijn de binnenkant van de vaatwasser en de vaat volledig vrij van stoom en vocht wanneer u de deur opent. Het PowerDry systeem zorgt voor optimale droogresultaten dankzij het innovatieve 3D-luchtstroomsysteem.

Ultiem vlekkeloos drogen.
Plaats uw glazen rechtstreeks vanuit de vaatwasser op de tafel, zonder ze te moeten afdrogen, want ze zijn vlekkeloos glanzend.

Zelfs plastic voorwerpen.
Uitstekende droogresultaten zelfs bij plastic voorwerpen, zodat u ze meteen terug in de kast kan plaatsen.

Geen stoom wanneer u de deur opent.
Geen handdoek nodig, de vaat is perfect droog.


Whirlpool PowerClean vaatwassers: Snelle en krachtige reiniging

Geen voorspoelen. 28 krachtige waterstralen.
De intelligente 6TH SENSE sensoren detecteren hoe vuil de vaat is en regelen in functie daarvan de waterdruk van de 28 krachtige stralen in de PowerClean-zone.

+10 borden. Verticaal laden van potten.
Het uniek verticaal plaatsen van potten en pannen creëert ruimte voor 10 extra borden. Maximale flexibiliteit van de korven om elke vorm van vaatwerk te plaatsen. Plaats voor wel 13 couverts

De N°1 in afwassen en drogen in slechts één uur
Ontdek de innovatie van de revolutie in onze vaatwassers. Vooruitstrevende technologie en een modern design maken onze vaatwassers uniek. We garanderen u altijd een vlekkeloos schone en glanzende vaat.

Bekijk de producten:
Whirlpool inbouwvaatwassers
Whirlpool vrijstaande vaatwassers

Alles weten over vaatwassers? Ga naar de Vaatwasser Keuzehulp