Shop Navigation:

Welkom bij Bestsellers.eu
Op deze pagina laten we u kennis maken met Bestsellers.eu Mocht u vragen hebben, staan we daar uiteraard altijd voor open en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via: onze contactpagina of door even bij ons binnen te wandelen.

De historie van Bestsellers.eu:

Bestsellers.eu is een puur Nederlands (Westfries) bedrijf, in 2001 gestart in Hoorn en nu gevestigd aan de Corantijn 18g te Zwaag.
Bestsellers.eu bestaat dit jaar dus 12,5 jaar. We behoren tot een van de eerste webwinkels van Nederland.
Piepklein begonnen en van jaar tot jaar uitgegroeid tot een volwassen webwinkel met een uitstekende naam bij consumenten en leveranciers.
Maar we zijn en blijven een nuchter Nederlands bedrijf met een zeer enthousiast jong team.

Huub Mattijssen, oprichter en DGA van Bestsellers.eu over zijn bedrijf:
"Het is heel fijn werken bij Bestsellers.eu. We werken met een super enthousiast jong team en snappen allemaal dat je, zeker in deze roerige tijden, heel hard moet werken voor je klanten. Gelukkig worden we daarbij heel goed ondersteund door alle importeurs in Nederland.
Het gaat in het leven vaak om gunnen. Ons wordt gelukkig veel gegund!
Een aantal feiten over Bestsellers op een rijtje:

Consumentengids:
Bestsellers.eu behoort volgens de Consumentenbond tot de goedkoopste webwinkels van Nederland (zie ook ons bericht hierover).


Nederlands dealerschap:
Bestsellers.eu is officieel dealer van alle Nederlandse importeurs waaronder Miele Nederland en heeft met die importeurs een uitstekende relatie.

Reviews:
Bestsellers.eu is trots op een grote klanttevredenheid. Zie daarvoor bijvoorbeeld de vele positieve reviews op Kieskeurig.nl of andere sites.

Vakzaak:
Bestsellers.eu biedt een enorme service bij haar leveringen. Daar kunnen veel winkels nog een puntje aan zuigen! U kunt er voor kiezen om uw wasmachine volledig te laten instaleren. Professionele installateurs sjouwen uw zware wasmachine naar de zolder en voeren de oude gratis voor u af. De nieuwe wordt vakkundig voor u geïnstalleerd. U hoeft daar zelf niets voor te doen dan alleen maar een kopje koffie zetten voor de mannen! Kleine pakketten bezorgen we met Postnl. De kwaliteit van Postnl sluit prima aan op die van Bestsellers.eu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:
Bestsellers.eu hecht veel waarde aan “Maatschappelijk verantwoord ondernemen”.
Bestsellers.eu sponsort alle Zwaagse verenigingen. Is bijvoorbeeld “Topsponsor” van S.V. Westfriezen Zwaag.
Daarnaast ligt het dak van de Corantijn 18g vol met zonnepanelen en voorziet Bestsellers.eu dus in haar eigen stroomvoorziening.
Bestsellers.eu biedt een aantal scholen de mogelijkheid voor stagiairs. Waaronder het Horizon College, maar ook aan studenten met een arbeidshandicap die zitten op de Spinaker Hoorn. Jordi, Edor en Youri hebben een trotse stage achter de rug.
Wat voor Bestsellers.eu ook onder “Maatschappelijk verantwoord ondernemen” valt is de wijze waarop je zaken doet met je klanten en met je leveranciers.
Dat doe je eerlijk en oprecht, of dat doe je niet.

Assortiment:
Bestsellers.eu heeft een heel breed assortiment witgoed (wassen, drogen, koelen, koken ens), bruingoed (TV’s, hoofdtelefoons, audio, video enz) en klein huishoudelijke apparaten (koffiezetters, keukenmachines, fun-cooking enz). Kijk maar eens rond in onze shop.

Voorraad:
Bestsellers.eu beschikt over een 3500 m2 groot magazijn en kan dus heel veel artikelen uit eigen voorraad leveren. En dat in deze tijd!
Toegankelijkheid:
Bestsellers.eu is gevestigd aan De Corantijn 18g te Zwaag. Daar is ook de afhaalbalie waar u gewoon kunt binnenlopen en van harte welkom bent.
Iedereen vindt dat prettig.
Bij Bestsellers.eu zitten enthousiaste medewerkers aan de telefoon en achter de mail die klanten snel en graag te woord staan.
Dus als je een vraag hebt, kun je gewoon bellen of binnen lopen en word je snel, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.
Dat is bij de grote bekende webwinkels bijna onmogelijk!


Tot slot:
Ik hoop dat u een indruk heeft gekregen van ons bedrijf.
Ondanks het feit dat het flink aanpoten is, hangt er bij Bestsellers.eu een hele prettige werksfeer.
We helpen elkaar en niemand schroomt bij ons om even hulp te vragen of te verlenen.
Een wet is: "als je de interne klantvriendelijkheid niet voor elkaar hebt, kun je het nooit naar buiten uitstralen".
En daar is iedereen het binnen en buiten Bestsellers.eu van harte mee eens!

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en met vriendelijke groet,

Huub Mattijssen
DGA Bestsellers.eu